Spirit-of-tuning Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Mužu koupit třmeny a kotouče z rsa a mám tdi 96kw pujde mi to tam?dík za info co musím ještě sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No pujde, uz jen sehnat drzak trmenu.... Nevim mam pocit ze je z nejaky audi... Treba Subzero to tak ma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spirit-of-tuning Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No pujde, uz jen sehnat drzak trmenu.... Nevim mam pocit ze je z nejaky audi... Treba Subzero to tak ma.... takže tehlice se nemusí shánět? origo držák nepoužiju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ne tehlice shanet nemusis, a tvuj drzak taky nepouzijes, potrebujes brzdic "posunout" od stredu naboje. Tyhle drzaky sezenes bezne u Ladase na DP foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jj,třmeny jsou stejný,potřebuješ akorát ten držák brzdiče a kotouče.. třmen akorát ve fabrice napatlali barvou.. kamarád to má z nějaký A6 ,ale motorizaci nevím,protože jsem to vyndaval na vraku z polorozebraný totálky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 To potvrzuji, minulý týden jsem nechal servis udělat komplet brzdy a volali mi ještě ten den že tam mám třmeny i kotouče z audi na přední nápravě, bohužel nevím typ ale rozměrově se podobají audi A4 combi Tdi rok 2003......nemohu si sice stěžovat na účinnost ale cenově je to jinde než škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.