Přejít na obsah

Karel Trojan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Karel Trojan

  • Narozeniny 4.1.1982

Kontaktní metody

  • ICQ
    425147521

Oznámení Karel Trojan

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdarec, neví někdo kde sehnat béžové koberečky Laurin a Klement origo nebo neorigo? nikde to nemůžu najít
  2. to máš jedno, třeba se někde potkáme na nějakém srazku tohohle fora....
  3. Zdarec, no paráda....jezdíš někam na srazy nebo tak?
  4. Zdar chlapy tak sem koukal na nějaké akce a srazy, ale vůbec se tu nemluví o tom kdo je z jakého okresu, už jen proto že nejbližší členové co vím jsou z Pardubic a to se mi zdá dost jet na kafe nebo pokec skoro 100km. Takže pokud jsou tu i tací kteří jsou z okresu UO a okolí tak dejte vědět ať se nemusí scházet jenom Pražáci, Brňáci, Hradečáci apod.
  5. Zdarec, platil sem na O1 1.8T 5200kč ročně, stačilo se jenom nasrat a udělat si den volna na pojišťovny a ono ejhle to najednou šlo krásně dolů, to člověk jenom zírá kam až ty hajzly jde stáhnout. Stačí pohrozit že jdu jinam a kolik mi nabízejí jinde a rázem to už není 5200kč/rok ale 2200kč/rok.
  6. Souhlas, kámoš má O1 RS a na víku kufru krásné označení 1.2 Mpi, možná to bude tím že rád závodí
  7. mám od nich tu sračku na gumy aby se leskly a vosk s drobnými brusnými částicemi, docela bomba drobné škrábance jako třeba pod klikou dobře odstraňuje, pracně se leští(myslím více než normální vosky) a to na gumy se dá použít i na venkovní lišty z plastu a také dobré.....
  8. nějak se k tomu nemužu dostat pořád, přidám par foto a na youtube sem našel naprosto stejný zvuk který mi to dělá. odkaz na zvuk(prostřední nástavec, třícípá hvězda: http://www.youtube.com/watch?v=HblCEQXQ8Q4...feature=related
  9. hele pokusím se ale nedostanu se k tomu dřív než v neděli.
  10. Tak ho tam mám chlapy a můžu říct že zatím OK, super fouká na každý kvalt a je dost rychlej, trochu mě zaskočila velikost (cca 15cm) ale zatím je ready a udělám pár testovacích jízd, jinak zvuk je taky OK je poměrně hlasitější.
  11. no koukal jsem na youtube na HKS a octavie a vypadá to good tak jsem to riskl, dám vědět během příštího týdne
  12. no to mě právě nevadí když si to bude funět no vadilo mi to že nefungoval, nebo spíš 50 na 50, když se demontoval a rozhýbal se pístek tak fungoval ale jak to třeba přes noc stálo tak už neee, připadalo mi to jako kdyby se přilepil ke spodku ale to jsem vyvrátil když jsem ho pročistil lihem, jediné co mě napadá tak chyba výroby a zúžený tubus, zkoušeli jsme udělat i nový pístek na CNC ale ani to nepomohlo. nevím ale došla mi trpělivost prostě už.
  13. Tak změna změn, eshop se ukázal jako neschopný a odpověděl že ani neví kdy bude a jestli vůbec, paráda no. Zvolil jsem jiný, měl by to být HKS ssqv za solidní prachy tak mrkněte: http://www.aukro.cz/item742442517_hks_ssqv...off_ventil.html
  14. Chlapy dneska jsem objednal na svou 1.8T s chipem tento: http://re5pect.cz/zbozi/produkt-3570/bidri...9-stribrny.html takže v nejbližší době hodím své pocity a dojmy neboť jsem měl jiný ( http://tuning.autodoplnky.cz/blow-off-vent...-chrom-s1868445 ) nepřekonatelný ventil na hovno, už ho nechci ani vidět.
×
×
  • Vytvořit nový...