Publikováno Leden 28, 200916 r ahoj všem, mám takový menší problém - mám podhnilý pravý práh (v místech pod dveřmi spolujezdce) - mě by to nevadilo,vidět to není,akorát se bojím,že to bude postupovat dál k nosníku - co by potom mohlo nastat?Nechce se mi měnit komplet celý práh, zajímalo by mne,jestli náhodou neexistuje nějaký kyt, tmel, či pěna, kterými by se dalo postižené místo vyspravit?Díky moc
Leden 28, 200916 r i u sebekvalitnější opravy (tzn.tmel+nový lak) ti to za čas pokvete, jen to nebude tolik vidět... dal bych nový origo díl pokud to jde
Leden 28, 200916 r ahoj všem,mám takový menší problém - mám podhnilý pravý práh (v místech pod dveřmi spolujezdce) - mě by to nevadilo,vidět to není,akorát se bojím,že to bude postupovat dál k nosníku - co by potom mohlo nastat?Nechce se mi měnit komplet celý práh, zajímalo by mne,jestli náhodou neexistuje nějaký kyt, tmel, či pěna, kterými by se dalo postižené místo vyspravit?Díky moc Tusim u octy je 12 let na kastli, takze by ti to meli ve znackaci vymenit zdarma.
Leden 28, 200916 r To ano, ale musíš mít po celou dobu auto servisovaný v autorizáku...snad se nepletu....
Leden 28, 200916 r To ano, ale musíš mít po celou dobu auto servisovaný v autorizáku...snad se nepletu.... byl jsi rychlejší
Leden 28, 200916 r postačí serviska,je jedno kolikátý jsi majitel,ale někde dělají dost ofuky spíš to častěji opravovat,základovku,barvu,tlumex a tak 2x ročně
Únor 18, 200916 r já se chci jen zeptat, dnes jsem vyjížděl kopeček a byla tam hlína a sjelo mi to do kaluže asi 15 čísel hluboké, vyhrabal jsem se ale mám trochu poškrávaný lak na prahu a rs nárazníku, nemohl jsem něco udělat podvozku??? bylo jen kolo nic víc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.