Ondra Šich Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ahoj všem, mám takový menší problém - mám podhnilý pravý práh (v místech pod dveřmi spolujezdce) - mě by to nevadilo,vidět to není,akorát se bojím,že to bude postupovat dál k nosníku - co by potom mohlo nastat?Nechce se mi měnit komplet celý práh, zajímalo by mne,jestli náhodou neexistuje nějaký kyt, tmel, či pěna, kterými by se dalo postižené místo vyspravit?Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 i u sebekvalitnější opravy (tzn.tmel+nový lak) ti to za čas pokvete, jen to nebude tolik vidět... dal bych nový origo díl pokud to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ahoj všem,mám takový menší problém - mám podhnilý pravý práh (v místech pod dveřmi spolujezdce) - mě by to nevadilo,vidět to není,akorát se bojím,že to bude postupovat dál k nosníku - co by potom mohlo nastat?Nechce se mi měnit komplet celý práh, zajímalo by mne,jestli náhodou neexistuje nějaký kyt, tmel, či pěna, kterými by se dalo postižené místo vyspravit?Díky moc Tusim u octy je 12 let na kastli, takze by ti to meli ve znackaci vymenit zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 To ano, ale musíš mít po celou dobu auto servisovaný v autorizáku...snad se nepletu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 10 let a musí být pravidelně vedena serviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 To ano, ale musíš mít po celou dobu auto servisovaný v autorizáku...snad se nepletu.... byl jsi rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 postačí serviska,je jedno kolikátý jsi majitel,ale někde dělají dost ofuky spíš to častěji opravovat,základovku,barvu,tlumex a tak 2x ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kazdopadne bych to zkusil bud mu to vymenej nebo se holt bude snazit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 já se chci jen zeptat, dnes jsem vyjížděl kopeček a byla tam hlína a sjelo mi to do kaluže asi 15 čísel hluboké, vyhrabal jsem se ale mám trochu poškrávaný lak na prahu a rs nárazníku, nemohl jsem něco udělat podvozku??? bylo jen kolo nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.