Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak dneska zaktivováno červené konto :)

v té souvislosti jsem se taky kouknul, jak mám kterej účet úročenej. No a úrok Komerčky mně rozesmál - 0,01% !!!!!!! No nic, tak včíl budou velké přesuny.

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

neuvažujete někdo o ING kontu? Dnes mi přišla nabídka na doporučení ING konta svým známým myslím že je to výhodné pro všechny kdyby jste měl někdo zájem tak mrkněte sem http://kadli.wz.cz/ing.htm to je email který mi přišel ať vidíte podmínky jak pro mě tak i pro vás

Editováno: , autor: kadli
Vloženo

mischicka: ale myslím, že byla, dokonce jsme to někdy dřív spolu řešili (ale teď jsem línej kouknout zpět:))

minulej rok dávali 6% během měsíce června pro nové zájemce a taky 300kč pro toho kdo dohodil....

Vloženo

No kdysi mi někdo nabízel, že když si to založím přes něj, budu mít o půl procenta vyšší úrok, ale ne na měsíc, ale "na pořád", tomu říkám akce a ne úrok vyšší na měsíc a ještě limit vkladu 200000,. Kč, to je skoro o ničem...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...