rorda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pozor, u garantovaných fondů se musí dodržet investiční horizont, většinou x let, jinak ta garance neplatí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 tak dneska zaktivováno červené konto v té souvislosti jsem se taky kouknul, jak mám kterej účet úročenej. No a úrok Komerčky mně rozesmál - 0,01% !!!!!!! No nic, tak včíl budou velké přesuny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No, musíš taky rozlišovat, jestli se jedná o běžnej účet na platební styk nebo jinej za účelem zhodnocení, že ano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) neuvažujete někdo o ING kontu? Dnes mi přišla nabídka na doporučení ING konta svým známým myslím že je to výhodné pro všechny kdyby jste měl někdo zájem tak mrkněte sem http://kadli.wz.cz/ing.htm to je email který mi přišel ať vidíte podmínky jak pro mě tak i pro vás Editováno: 24. Březen 2009, autor: kadli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Už ho doma všichni máme, bohužel jsme zakládali když žádná akce nebyla. Ve srovnání s akcemi v minulosti je tahle ale skoro o ničem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mischicka: ale myslím, že byla, dokonce jsme to někdy dřív spolu řešili (ale teď jsem línej kouknout zpět:)) minulej rok dávali 6% během měsíce června pro nové zájemce a taky 300kč pro toho kdo dohodil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No kdysi mi někdo nabízel, že když si to založím přes něj, budu mít o půl procenta vyšší úrok, ale ne na měsíc, ale "na pořád", tomu říkám akce a ne úrok vyšší na měsíc a ještě limit vkladu 200000,. Kč, to je skoro o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nemá někdo zkušenosti s http://www.volksbank.cz/vb/jnp/cz/obcane/s...tovani-BIU.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.