Tomíno S. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdar všem, tak na tohle doporučím hodit voko.Teď mi to přeposlala ta moje ženština,asi toho v práci moc nepodělaj,když maj čas na tohle....,ale za vidění to stojí. Takže http://muj5.edisk.cz/stahnout-soubor/89539....wm_2.87MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 a pointa je kde? Co na tom stojí za stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 hele Tomíno, máš ty divný vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) FFelix,ty vole,to jsem já a ten hafíšek co tam tak hezoulinky hafinká je můj mazlíšek Pinky . Tome,nebuď puritán-prostě nějaká "bukvička" se náhrala na video-mě to příjde docela dobrý no .Pointa samozřejmě není žádná.... Editováno: 1. Únor 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 no já že mi to nepřišlo ani vtipný ani zajímavý. Spíše škoda času se stažením a čekáním až do konce, co z toho vyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 hm, dobrý, ujde to, ale to je tak všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak promiň no prostě super taneček FFelix,ty vole,to jsem já a ten hafíšek co tam tak hezoulinky hafinká je můj mazlíšek Pinky .Tome,nebuď puritán-prostě nějaká "bukvička" se náhrala na video-mě to příjde docela dobrý no .Pointa samozřejmě není žádná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.