Tomíno S. Vloženo 29. leden 2009 Vloženo 29. leden 2009 Zdar všem, tak na tohle doporučím hodit voko.Teď mi to přeposlala ta moje ženština,asi toho v práci moc nepodělaj,když maj čas na tohle....,ale za vidění to stojí. Takže http://muj5.edisk.cz/stahnout-soubor/89539....wm_2.87MB.html Citovat
TomasB Vloženo 1. Únor 2009 Vloženo 1. Únor 2009 a pointa je kde? Co na tom stojí za stažení? Citovat
Tomíno S. Vloženo 1. Únor 2009 Autor Vloženo 1. Únor 2009 (editace) FFelix,ty vole,to jsem já a ten hafíšek co tam tak hezoulinky hafinká je můj mazlíšek Pinky . Tome,nebuď puritán-prostě nějaká "bukvička" se náhrala na video-mě to příjde docela dobrý no .Pointa samozřejmě není žádná.... Editováno: 1. Únor 2009, autor: Tomíno S. Citovat
TomasB Vloženo 1. Únor 2009 Vloženo 1. Únor 2009 no já že mi to nepřišlo ani vtipný ani zajímavý. Spíše škoda času se stažením a čekáním až do konce, co z toho vyleze. Citovat
FFelix Vloženo 2. Únor 2009 Vloženo 2. Únor 2009 tak promiň no prostě super taneček FFelix,ty vole,to jsem já a ten hafíšek co tam tak hezoulinky hafinká je můj mazlíšek Pinky .Tome,nebuď puritán-prostě nějaká "bukvička" se náhrala na video-mě to příjde docela dobrý no .Pointa samozřejmě není žádná.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.