Martin H. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Neví tady někdo které dráty vedou od teplotního čidla váhy vzduchu na 1.6.74kW r.v.99 ? Jsou tam 4 . Koupil jsem si Power chip a ten se ma připojit na teplotní čidlo,ale nemám schéma,tak nevím kde to zapojít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Bej tebou tak ten "powerchip" radsi vratim na atmosferu sou to vyhozeny penize.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Další co koupil pichovinu na zvyseni spotreby. Jestli muzes tak to vrat a kup si neco uzitecnyho. Zvysovani vykonu u tohohle motoru jsem pokousel minulej rok a je to za ty penize blbost, zvedne se spotreba a vykon se moc nezvysi, nakonec jsem dal novejsi jednotku bez cipu a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.