P2M Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 chci 1,9 96 kw...převodovku neřeším.Podvozek máš recht, ale to místo řidiče...to je nebe a dudy. V supu s roztáhneš nohy a pohoda, v OII tě nepustí středovej tunel, takže jseš hrozně sevřenej... pravda, je to tak u většiny dneska nově vyráběných aut Hampejzi , co si tě pamatuju, tak jsi nebyl zrovna postavy, co by jí z hlediska prostorové výraznosti byla fabule malá a v supovi by tě asi hledali vrtulníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tobě by taky péťo stačil smart :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Já ale sebou vozim sportovní náčiní Kájo, takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 "sportovní" ???? neznám to slovo ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Čau Petře...tak to pamatuješ špatně Mám skoro 190cm no a už nejsem hubenej na 3 prsty, bohužel 4 roky sezení za volantem se začaly projevovat Takže teď už jsem pořádnej chlapík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Výšku vím, ale ta prostorovost se teda změnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No jo, proto potřebuju větší auto. Jinak mám vítěze, kupuju Superba. Tak snad nebude nonstop vykradenej a nedej bože ukradenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.