Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Před minutou jsem se rozhodl založit toto téma protože si myslím že to neni špatnej nápad si udělat představu jak kdo vypadá.Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) Tak protože jsem to založil tak sem dám první fotku sebe.Takže tady mě máte-chlupatá opice jménem Roman. P.S ten pán vzádu nepatři ke mě...my jsme v rodině všichní hubeny.Já měl ve 20 letech 49 kg a to si nedělám prdel.Jedině sportem jsem přibral a jsem nejtlustší v celé rodině Editováno: 19. leden 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) Tak teda pridavam taky svoje foto s moji krasnou polovickou...letosni silvestr Editováno: 19. leden 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 To je celkem good idea todle téma...sem zvědavej, kolik se nás tu sejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Na srazu v Mimoni...a s X5. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tos hoši tak tady mě mate, ale este aji nejaka slecna by se mohla pridat ne, at se to tu trochu rozjede. Jinak fotka je ted z leta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak ať taky nejsem tak anonymní (fotka třičtvrtě roku stará....autoportrét na třídní tablo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak to jsem já superfattyozní Hubert.. btw: ten vlevo je Oskar, náš peso.. takže už konečně víte, že fotka v avataru není moje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Sejis + Semi 108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Sejis: Ty vogo na té fotce jdeš ohledávat mrtvolu ne? ano,jak říkáš ale je to v nově připravovaném českém filmu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak tohle téma se mi líbí, aspon si konečně zapamatuju kdo je kdo.. a tohle sem prosím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Tak jedna z dovolený Editováno: 20. leden 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 na té fotce co jsi tam předtím postnul, máš jedno oko červný a druhý bílý... asik od blesku... jen jsem si dělal srandu... malá technická 4you pomůcka Sejis-otec-SuperB.........Semi-syn-Octávia-....... ------------černá-------bílá.......není to tak těžké,to pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 heh tak kdo me nezna tak teda zase ja... a schvalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 po jednom srazu na Rozkoši u mytí mazlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak i já přihodím...jedna je z každodenního života a druhá z Cyprusu Ovidius: Kde si v tom Egyptě byl ubytovanej? Plánuji tam líto a zatím mám v hledáčku albatros palace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 takze,,, Nevim cim to je,ale moji drzku si lidi s tezi zapamatujou kdyz s nema nejsem denne nebo alespon co tyden .... takze fotek pridam vic,,letnich ci zimnich ,,proste jak me muzete videt a dle ceho me poznat .... .) No a posledni dobou je soucasti meho ksychtu i objekvit fotaku ,,takze síír .) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak tady jedna cestovní...mám pěknou spolujezdkyni(stopařku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ovidius: teď si tam byl v lítě, jo? Právě jsem slyšel i nějaký zápory na ten hotel. Jsem si projížděl diskuzi na orionu.... diskuse nemuzes brat na 100% ... nekdo dostane blbej pokoj a hned steka po vsech forech .... jinac priprav se na to ze je to VELKEJ areal - vicemene vsude daleko alee bazenu tam je dost .... nejvic se mi libilo kdyz ten pingl nechapal ze se do me vejde po obede 5 whisek treba s colou a i po veceri treba 5 cistejch a sli jsme na dizinu...... :smich: rikal mi pan whiska a druhej pan pivo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak se také přídám.Foto ze služební cesty do Sudánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) ...tak tady můj xicht Editováno: 21. leden 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ještě jsem našel jednu trošku opileckou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 moja malickost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.