Přejít na obsah

úpravy v Hospodě

Petr81

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ?  

51 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

A jak to tady jinak probíhá? témata se stařím mažou sami?

Vím, že jsem tu v listopadu přidal téma o smykách,driftech, ... ať lidi hážou svoje fotky. Ale chvíli nebyl sníh, nikdo nic nepřihodil a za měsíc tu už nebylo....??

když neumíš najít ani vlastní téma, tak je mi skutečně líto. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0

opakuji, nikdo zde nic nemaže

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak možná by pro větší "přehlednost" a "otevřenost" nebylo špatný, kdyby každej do prvního postu při založení tématu výrazně napsal, jestli chce nebo nechce moderování. Alespoň by se vědělo, jestli byl případnej zásah "na přání autora" a neházelo by se to (zbytečně) na mody a navíc by se z toho dalo vyušit, jestl je to "čistě seriózní" téma nebo spíš "pokec" s volnějším průběhem ;)

Odkaz ke komentáři

vždyť je to v uvozovkách a vím, že vás bylo v chabrech deset :p-_-

jen blbě pošťuchuju, ale dost zde, jinak budu pokárán, uživateli, že tropím OT lol

jseš v Hospodě, tak nějaké to OT není přece problém ;)

NEMODEROVAT ale pouze v HOSPODĚ OC a s vyjímkou spamu a podobného sajrajtu, když už na něj přijdeš :palec2:

Odkaz ke komentáři

:D jednou jsme v dílnách zkrátili učitelovi metr o prvnich 10 cm, hezky zanejtkovali, takže na první pohled zdravej metr :D

průser byl, že se šli řezat metrový sloupky na plot a učitel dělal míru, že by jsme to zkurvili :D

chuděra nevěděl, že nás nutí řezat 90 ky sloupky lol

po nařezaný várce a zjištění nás honil po dvoře a chtěl zabát. Ve vlastním volnu jsme to chodili navařovat o 10 cm :feve:

Odkaz ke komentáři

My jsme zase na učňáku při praxi svázali mistrovi šňůrky na botách k sobě. Ale on to bral v pohodě, takového člověka jsem snad ve školství ještě neviděl. Jo a bylo mu 25 a nám 17, tak že to nebylo až tak hrozné

Odkaz ke komentáři

Dovolim si taky prispet k tematu... taky sem nejakou chvilku chodim, forum me bavi a chodim sem rad :p . Jen si ted nedokazu vzpomenout, ze by me moderovani temat nejak omezovalo, asi to tak nesleduju, jinak fakt nevim. Ale kdyz si procitam prispevky k fotkam, tak se taky nasmeju a to by tak melo zustat. Neni prijemny otvirat jedno tema s fotkama a potom druhy tema, kde jsou komentare. Nevim no... :feve:

Odkaz ke komentáři

Jen se bojím, aby si to někteří nevysvětlili tak, že teď si všechna svá témata budou zakládat tady, aby je nemuseli hledat po celém fóru, prt. pak tady nenajde nikdo nic.

kdyby sis to přečetl celý tak se někde říká, že pokud by to bylo téma který do hospody nepatří přesunulo by se kam patří

Odkaz ke komentáři

Nech to byt, az bude bordel, bude bordel! ;)

Pak se smaze cely forum a udela novy, ne :D :D :palec2:

Koukam 1/5 by si prala moderaci HOSPODY! Co s nima?? PALO? :smich:

Je zastřelit a tobě strčit do řiti deštník a roztáhnout. Wole ;):p:smich:

Odkaz ke komentáři

kdyby sis to přečetl celý tak se někde říká, že pokud by to bylo téma který do hospody nepatří přesunulo by se kam patří

Já jsem to celý četl, ale přijde mi, že Ty to tu nečteš celý - do se dnes v hospodě dělá?

1) Témata co sem nepatří se přesouvají tam kam patří.

2) Vitto si občas vyvěsí nějaké OC věci.

3) Ve fototématech se smažou plky, které tvoří obvykle minimálně 2/3 tématu.

4) Zbytek se neřeší.

Tak co víc chceš(te)?

Odkaz ke komentáři

Já jsem to celý četl, ale přijde mi, že Ty to tu nečteš celý - do se dnes v hospodě dělá?

1) Témata co sem nepatří se přesouvají tam kam patří.

2) Vitto si občas vyvěsí nějaké OC věci.

3) Ve fototématech se smažou plky, které tvoří obvykle minimálně 2/3 tématu.

4) Zbytek se neřeší.

Tak co víc chceš(te)?

aby se jen přesouvali témata co sem nepatří, zrovna téma s fotkama promazáním ztratilo kouzlo protože x stránek fotek je skutečně zajimavých, ty řeči a rýpání sem vždycky patřili, ale to ty neznáš

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...