Vlasta Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Zabiak-jenom to ne šáhnout si nemužeš a čumět to se radši podívám na gril,škoda že nejde udělat třeba autokino. Editováno: 20. Únor 2009, autor: Vlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Mates: s panáčkama běž víš kam pak zas budu mít vejlohu a bude to, jako bych tam nebyl, páč co si nepamatuju, to se nestalo mno uvidíme, třeba drahou polovičku na jednu noc ukecám Hlavne letom musis vydzet az do konce ty, protoze jak pises draha polovicka uz te nemuze v chlastani zastoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jj. Žádný zastupování - každej si budeme nasávat sám za sebe !!! a nutit ty druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Poharky bych tam zrusil A nebo nechal hlasovat lidi a ne zaujatou komisi Nevím o jak zaujate komisi hovoříš, ale minule to rozhodovali jedni zvás a letos to bude stejné, a jestli chceš tvrdit že např. Amogh, Levis jsou zaujatí, tak je bud neznáš, nebo jsi slušně řečeno HLUPAK, protože Tím co jsi napsal, tak je urážíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Když se zadaří,dorazím letos s přítulkyní Editováno: 22. Únor 2009, autor: maca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nevím o jak zaujate komisi hovoříš, ale minule to rozhodovali jedni zvás a letos to bude stejné, a jestli chceš tvrdit že např. Amogh, Levis jsou zaujatí, tak je bud neznáš, nebo jsi slušně řečeno HLUPAK, protože Tím co jsi napsal, tak je urážíš. Michal to vyjádřil trochu nešťastně, ale každýmu se líbí něco trošku jinýho. Já na jarních Chabrech s mnoha názory poroty nesouhlasil a nebyl sem sám, ale jim se to prostě líbilo. Osobně si myslím, že kdyby mohli hlasovat zůčastnění bylo by to lepší. Aby každý kdo přijede dostal hlasovací lístek a během určené doby ho hodil do nějaký krabice by přeci nebyl problém a bylo by to rozhodně objektivnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 podle mě nebylo, takhle to funguje třeba na Seaťáckejch srazech. Tam se pak mezi sebou dohodnou, že letos by to mohl dostat ten a ten a ty hlasy mu prostě daj. Nikdo nikoho nenutí se k "boji" o ty pohárky přihlásit Ale mám pocit, že kvůli těm pohárkům tam většina z nás nejezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ano o pohárky nejde,ale netvrdím......že mě loni nepotěšil hlavně klídek,pohodička,pokec a odreagování od všedních dnů :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 taky neříkám, že mi ty dva pohárky neudělaly radost, ale kvůli tomu a pro ně jsem tam vůbec nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 asi tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jenom kdyby jste nekecali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak uvidime nechame se prekvapit jak to vubec nakonec dopadne. Me potesil i ten poharek co dostali na podzim vsichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 taky uz rezervovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nic ve zlým, ale ten pohárek byl otřesnej... takovej komoušskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 já si pro něj šel na podzim 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Chtělo by to na večer nějaký program, aby se v sobotu všici nezdejchly co takhle striptérka? hlásíš se dobrovolně??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 To by jste se už pak nikdo necítil jako chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Pravděpodobně poprvé Chabry vynechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 @michal F, petr81 a ostatní kterým se nelíbí hodnocení nechat hodnotit lidi? lidi jsou nezaujati? nicmene nejsem vyrazne proti tomuto řešení, jenom si nemyslim že bude nějak výrazně spravedlivější kazdej kdo takle kritizuje by si mel jednou zkusit hodnotit, aby poznal jak je to tezky spravedlive rozhodnout .... ono to vlastne ani uplne spravedlive nejde my jsme to s klacou loni napriklad udelali u fabek tak ze jsem si udelali svuj zebricek(takovej kdy si proste reknes tohle aute je na pohar a tohle ani nahodou) a pak klasicky bodovali z cehoz vzniknul druhej zebricek, to se pak cely dalo dohromady ... to proto,aby nevznikla situace ze auto ktery je upravene v dosti vecech ale celkove se na nej neda divat tak dostane pohar, myslim si ze tohle byla varianta ktera zase o nejakej krok zobjektivnila hodnoceni - stejne ale ani toto reseni neni 100% spravedlivý uz loni jsem si rikal ze pro me bude cest pokud bych mohl zase par auticek ohodnotit, na druhou stranu se mi do toho nechce a to ze dvou duvodu 1/ zabiju tim odpoledne behanim po autech a prijdu o podstatnou cast srazu a pokecu s lidma ... coz me loni chybelo 2/ jeste stejne pak posloucham kecy ze melo bejt poradi jiny kurna ruku na srdce, kdo znate soutez kde jsou vysledky 100% spravedlivý, říkám že taková neexistuje jinak připomínám že tvrdim už několik let že bych se na poháry klidně vykašlal, podstatný je pro mě do těch chaber přijet a vidět se s kamarádama a známýma, okouknout auta a proste si odpocnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Pravděpodobně poprvé Chabry vynechám co zas vymejslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Na ten večerní program by jsme se mohli složit.Nápad to neni špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 co zas vymejslis? nic nejsou peníze,okta-svatba-barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nekecej, už je to i trapný Martine, vždycky děláš ruchy a pak dorazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Bohužel je to pravda. Jen bych chtěl vědět,kdy jsem to již říkal????? Editováno: 7. Duben 2009, autor: maca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ou :wallbash: http://barvyleta.cz/dzban/2009/ tak to je v prdely na barvy léta jezdím pravidelně od té doby co jsou. Takže škodahome nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky