Peny Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Jarní sraz na Šumavě 16. - 17. 5. 2009 Zdravím tu naši partu pět a půl!! Zvu vás všechny co máte zájem se zúčastnit klubového srázku v nádherné Šumavské obci Petrovice u Sušice. Vybral sem pro vás příjemné prostředí restaurace u Luhanů.Myslím si,že se vám tam všem bude líbit a v klidu a pohodě zas pokecáme,projedeme se po šumavských cestičkách a večer sníme nějakou tu pečínku z grilu a zapijem to nějakým tím žejdlíkem pivka. Zde http://www.uluhanu.cz/ máte pro představu kde se srázek bude konat.Budeme mít k dispozici keltskou sluji a venkovním grilováním. Ubytování si budete moct rezervovat přímo u pana Luhana a kontakt je na stránkách hotelu,hlásit se pod heslem LÁĎA SUPERB SRAZ Dotazy a připomínky pište zde. PS:Těším se na Vás!! Kamarádi tak tady se sejdem v sobotu v 16.5.09 v 10 hodin.Myslím si,že to bude nejsnadnější pro všechny.Ti co pojedou od Klatov přijedou přímo k parkovišti u Lidlu a ti co pojedou od Horažďovic se budou držet na centrum za přejezdem v pravo po dlouhé rovině a na kruhovém objezdu vyjet prvním výjezdem a dojedete taky k parkovišti lidlu. Pokud by někdo chtěl poradit s vybráním trasy ze svého bydliště,tak rád poradím.Za dobu ježdění s kamionem se celkem vyznám. Kontakt na mě Penyho 775/964388 http://www.mapy.cz/#x=130957696@y=13296182...59301_149899137 Hlašte se kdo pojede,aby už byla nějaká představa kolik nás bude. post-23-1156182784.gif Seznam přihlášených na sraz: Peny Vicki + janička Hampejz Pulper + švagr Mifii Jiřík Sejis ACE Ventura Jiřik Novis Pleo Petříkovci předpoklad,že dorazí či potvrdí ,Mafy 007,Paolo 007, Editováno: 13. Květen 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele kluci a holki od SUPů, proč tady tak soukromničíte a nedávate témata jako jsou srazy do sekcí k tomu určených kam chodí všichni? Jen se ptám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Protože to je sraz jen superbů!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Protože to je sraz jen superbů!!!!!!! přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Chlapci shodil jsem na Supech II. sraz,za prvé nebudu poslouchat kecy adminů o zdvojených tématech a hlavně se nebudeme doprošovat majitelů SupůII. ........howk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Chlapci shodil jsem na Supech II. sraz,za prvé nebudu poslouchat kecy adminů o zdvojených tématech a hlavně se nebudeme doprošovat majitelů SupůII. ........howk Máš pravdu, Náčelníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Naprostý souhlas veliteli.Ikdyž to zamrzí,tak rozhodně se nepodbízet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Klucí ten prostor co budeme mít k dispozici je venku pod hospodou což je shruba 200 metrů,takže tam připadaj v úvahu jen dobrůtky na grilu.Na Normální jídlo by sme museli do hospůdky.Nu a na smažák ani nepomyslím,když vím co vše se dá tam udělat na griluJinak budem mít vše jen pro sebe tak i varianta,že se postaráme o vlastní jídlo samy je klidně možná.Optám se ho na co by to vyšlo kdyby nám to obstaral on a pak se rozhodnem.Jinak si myslím,že za cenu toho masa na seči tady budem žrát jak nezavřený. Editováno: 4. Duben 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jen je vemte ty svoje drahý polovičky.Já ji tam budu mít taky,tak ať si má s kým pokecat a nenudí se.Jinak k pěkným autům baby sedí né?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ok,tak když se tam sejdem úplně všichni,tak to bude pecka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj bando, už jsem doma. Cesta byla parádní a užil jsem si jí. Ještě jednou Láďo díky za příjemný víkend, byla to opravdu paráda. Jdu se prohrabat fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 sup kluci, fotky, videa atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdar kamarádi,tak už jsme taky s Jančou po skoro 6 hodinách dorazili domů.Cesta pohodová,počasí nádherné a my spokojeni.Děkujeme Ti Láďo za nádherný sraz.Nemělo to chybu.Projížďky super,masíčko jak by smet,ubytování bez chyby,partička pohodová.Velké díky Peny a těšíme se na další viděnou s Vámi se všemi.Za víkend najeto cca.1200km. Janča vzkazuje,že vás všechny ráda poznala a ač zprvu jed moc nechtěla,tak nakonec nelituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdravím všechny,bohužel můj program mi nedovolil dostat se sem dřív,ale včera pohoda,dojeli jsme v pohodě,jenom vstávání mi moc nešlo,tak jsem celé dopoledne prochrápal a od 12:00 ležím ve fakturách,fakt opruz. Jinak jsem chtěl Láďovi moc poděkovat,srázek super,jen škoda,že jsem nemohl zůstat.Příště to snad vyjde.Prohlídka Šumavy vynikající,mohlo by se to někdy zopáknout,bylo tam fakt krásně i počasí se umoudřilo.Všechny moc zdravím a těším se zas příště BANDO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Zdravím kluci . Byla to hodně vydařená akce, oraganizace Láďo byla úplně supr, myslim že lépe by to ani nešlo . Ubytování super a masíčko a pivčo bylo delikátní. Ještě to koleno vidím před sebou a sbíhají se mi sliny Jsem rád že jsem vás všechny poznal a těším se teď na nějaké ty fotky. Mějte se Editováno: 17. Květen 2009, autor: Ilja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Cau kluci, taky jsem dorazil v poradku . Bylo fajn, velky dik patri Penymu za paradni organizaci Editováno: 17. Květen 2009, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 takle to vypadalo rano,kdyz sme vyjizdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Praha je Praha :D Pro vesnicany nevydana vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 On place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 1 výlet do prirody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kdo daval pozor vi,ze z dvouch "potucku" je jeden a ten se jmenuje ??? ... Otava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Nejhezci auta na srazu Mifi Luxury Car na 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Sumava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kluci v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ze predu a ze zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.