albukerki Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Potreboval by som poradiť, mám O1 r.v. 2OOO 81KW AHF, začala mi svietiť kontrolka ABS na palubnej doske. Z diagnostiky VAG som sa dozvedel, že mám problém zo snímačom otáčania kolesa v ľavo v predu, tak som ho vymenil a nič. ABS svieti ďalej a nefunguje, nevie niketo čo s tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Vymazal si tu chybu vagem po výměně čidla? Co píše vag nyní? Jinak ještě zkontrolovat pojistky v boxu na baterii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albukerki Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Vymazal si tu chybu vagem po výměně čidla? Co píše vag nyní? Jinak ještě zkontrolovat pojistky v boxu na baterii ... Na tie poistky sa pozriem a na VAG pôjdem dnes tak dúfam, že to už pôjde... Vďaka za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albukerki Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Bolo to v tých poistkách... vďaka za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Taky se mi dnes stalo, sednu do auta, rozjedu se a svítí kontrolka abs i asr, tak zastavím, vypnu nastartuji a svítí jen abs tak jsem rozjel, dupnul na brzdy, abs zarachotil a kontrolka zhasla a pak už snad o.k., uvidím zítra. Stalo se to někomu? Vypadá to na čidlo nebo nějakou pojistku u baterie? Ani nevím, že tam nějaké pojistky k abs jsou . Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jo já to měl nedávno, chvíli to svítilo a chvíli ne. Pak to přestalo, ABS jde a třetí týden už je klidek. Ale v autodílně mě přesvědčují, že to zase začne a výměmě čidla se nevyhnu-uvidím a modlím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jo já to měl nedávno, chvíli to svítilo a chvíli ne. Pak to přestalo, ABS jde a třetí týden už je klidek. Ale v autodílně mě přesvědčují, že to zase začne a výměmě čidla se nevyhnu-uvidím a modlím se Díval jsem se na "skoda-dily.cz", čidlo prvovýroba stojí 690 i s dph, tak to není zase taková pálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak jsem to včera asi zakřiknul, jen jsem zase začal jezdit tím mokrým bordelem, tak to zase svítí, no alespoň vím, že ten mokrej bordel se sněhem tomu nedělá dobře. Takže se dílně nevyhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin B Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Díval jsem se na "skoda-dily.cz", čidlo prvovýroba stojí 690 i s dph, tak to není zase taková pálka. mal som ten istý problém . Nakoniec som s mechanikom zistil ,že mám vypálený a zaoxidovaný prepoj v boxu na akumulátoru , ale zo spodu ( medená prepojka). VAG mi ukázal skrat na kostru - pred tým som prečistil každé čidlo na kolesách + konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.