radek_cz Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Už hodně a hodně dlouho mi svítí kontrolka v příloze je a nevím co s tím?Kluci mi radily svíčky,ale nejsem si jistej?nebude to třeba chipem?Nebo jsem přemýšlel o blow off ventilu mkII twin port kvůli turbu,myslíte že to pomůže díky Tak jsem se včera v noci vrátil z Francie. Najeto něco přes 2300km a kontrolka stále nesvítí . Takže to byla ta podtlaková hadička .... Přeju všem hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ja mám zas opačný problém s touto kontrolkou. Mám Fabku 1,4/44kW r.v.2000 a táto kontrolka sa mi nerozsvieti ani pri otočení klucom pred naštartovaním. Neviem či je to normálne pretože je to len základná výbava.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Duri: v principe mas 2 moznosti: 1. nesvieti, lebo sa vypalila ledka, co ju ma rozsvecovat 2. ak si auto kupil z druhej ruky a nikdy Ti tato kontrolka nesvietila, tak je mozne, ze niekto chcel zakryt nejaku zavadu a odpojil ju Kazdopadne budes musiet rozobrat budiky a pozriet sa nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dík, budem tú palubku musieť stejne rozmontovať, pretože sa mi práve vypálila žiarovka podsvietenia na strane tachometra. Auto je z druhej ruky , ale od známeho tak dúfam , že mu môžem veriť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Také jsem rád že napsal co má za motor :-)opravdu někdo chce radu a nepopíše to........chyba 17535 dle visu řada válců 1 přispůsobení směsi system příliš bohatý příčina možné projevy doporučený postup kontrola regulátoru tlaku paliva kontrola množství vstřikováného paliva kontrola odvzdušnovaciho ventilu nádrže diagnozou akčních členů případná výměna..... pokud je čipováno odborně tak nic nepoznáš a nikde nebude hlásit nějakou závadu a podobně a také při nějaké závadě nebude vůbec čip vadit na hledání závady ale jen pokud je opravdu dobře uděláno......MOHU TI JEDNOTKU VRÁTIT DO NORMÁLU ........ZPĚT SERIOVÉ DATA 132KW A POTOM UPRAVU ....... Mám stejný problém na octavii RS.ASi je to blobost,ale nepomohlo by koupit http://www.highperformanceparts.cz/product...ace-techr--7bar Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.