Přejít na obsah

Variabilni provedeni vozidla c. 31 ???

robzab

Doporučené příspěvky

Pokial je ten interier tak brutalne zachovaly ako pises, tak by som nedal ruku do ohna za to ze si povodny majitel dal tu namahu a povymienal opotrebovane casti, neviem ako u vas ale na Slovensku v zopar nemenovanych autobazaroch je beznou praxou, ze sa z auta co ma nalietane 300 tis a tomu odpovedajuci interier, spravi krasne zachovaly voz s 120 tis a potom nekup to ked je to take pekne ;)

Mimochodom, takmer kazdy diel ma na zadnej strane rok vyroby, takze da sa pozriet ci nie je v aute nieco "novsie" ako je auto samo,... :palec2:

napr. vnutorne madlo vodicovych dveri sa dost "obchytava" a pokial je ako nove, zhodil by som ho a checkol rok co ma z vnutornej strany,...

Netvrdim, ze se takovy veci nemuzou odehravat jak na Slovensku, tak i u nas v CR, ale az tak do dusledku bych auto asi nerozebiral a zase takovou novotou interier nevyzniva. Pusobi opravdu zachovale, ale uplne jako nove urcite nikoliv. Tezko popsat pocit zachovale :feve: Ale diky za nazor a reakci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem teď kupoval jednu octu tour s 1,9/81 a má tenhle záznam v techničáku a taxi to na stopro nebylo. Takže podle mě to je jen nějakej další údaj co se píše do tp od nějakýho roku. :)

Kdyz jsem ze zajimavosti projizdel nejaky materialy ohledne elektro OCTAVIE, tak jsem dokonce zjistil, ze je nejake specialni provedeni zapojeni pojistek TAXI, takze je zcela mozne, ze je pouze v TP jak pises nejakej dalsi udaj co se tam pise a je mozne pouzit pro TAXI? :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...