Publikováno Únor 4, 200916 r Zdravím vás. Máte niekto skúsenosti s neoriginálnymi káblami na diagnostiku, napr. z ebay? Ich cena je asi 1/3 ako originál VAG-COM a pre domácich kutilov by to mohlo stačiť. Len aby nejaký čínsky šmejd neodpálil celú elektroniku auta.
Únor 5, 200916 r Nabuduce pouzi hladaj!!!! O diag.kabloch tu mas popisane dost vela + ho tu aj kupis. Juke box, Sejvi, pozri si Bazar.
Březen 12, 201015 r mám klon pre svoje použitie. Origo vtedy stál 24 000czk. Zatiaľ sa mi spojil s kadečím. Ked švagor kupoval OII robil som diagnostiku. Všetko v pohode. Na koniec sme kúpili druhú a s tou sa mi nechce spojich. nikto nevie poradiť na koľko origo kábel ide
Březen 12, 201015 r mám klon pre svoje použitie. Origo vtedy stál 24 000czk. Zatiaľ sa mi spojil s kadečím. Ked švagor kupoval OII robil som diagnostiku. Všetko v pohode. Na koniec sme kúpili druhú a s tou sa mi nechce spojich. nikto nevie poradiť na koľko origo kábel ide Problém je,že máš starou verzi Vagu -704 a nebo nižší,tudíž na té novější OCT -předpokládám MR 08 nebo vyšší to nejede,protože tam nastala pak velká změna v komunikačních protokolech,který verze 704 a nižší neznají.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.