Přejít na obsah

Land Rover

Jen

Doporučené příspěvky

Mlada shani nejakou 4-kolku asi tak do 260tis.Zatim se nam nejvic libi Land rover freelander 2.0 nafta,4x4

Mate s nim nekdo nejake zkusenosti, co se kazi, cena dilu atd?Kdyz tak doporucte i jine znacky, mela hyujdaj SantaFE a nikdy vice.Jo a musi to mit trosku silu, taha s tim kone, diky

Editováno: , autor: Jen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobni zkušenosti ne ale znamy to ma jako služebni - bude tak 4roky stary

- auto jako celek bez problemu, na zadnich sedalech mi to připada hodně stisněně (mam ale 185cm)

Hrozně nadava na elektroniku auta, která rozhoduje o chovani auta - ma tam automat a ten si v terenu dost často nevi rady co s tim, než ti povoli zapnout nějake nastavení pro teren tak musiš někdy čekat až si to elktronika rozmysli a podobne koktiny - hrozně na to nadava - prostě přemira elektroniky

Odkaz ke komentáři

To PAUL TDI: Fecko je vystavni krap, odeslo cerpadlo, sice to jeste jede ale jak s 3tunovym vozikem a ty starty byly diky tomu, takze penize oknem.Snazime se to prodat...Sem ted nasel Freelandera 3dver sport paket - plna palba, cerny za par korun tak musim toho Fekala od hujdaje svihnout

Odkaz ke komentáři

Musim se take zastat Suzuki Grand Vitary, mame tohle doma (2007)a supr. , tenkrat jsme take dlouho zvazovali, kterou 4kolku vzit, ale pak padla jasna volba, kdyz se kouknes na recenze tak to dokazuji... Co se tyce ramu atd. tak to je stara dobra klasika. Na druhou stranu ten diesel, ktery do toho cpou.... Ala Renault :huh: , benzin Suzuki je vyborny, pouziva se hodne do utra.. letadel. Pokud to, ale nehodlas pouzivat v terenu, tak znama, ktera dela to same jako Tva pritelkyne, poziva Transportera a je max spokojena.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak sorento mame jako jedno "služebni". Par krát jsem v něm jel a pocitově mi připada stejne jako Santa fee - na zadnich sedačkach je ale ještě min mista - takove stisněne - a pro mě strašně houpavá jízda - strašně mekké - ale jak v terenu to nemam šajnu

si myslím že sorento a santa fee budou mit hodně společneho

Editováno: , autor: brunoos
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...