Jen Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Mlada shani nejakou 4-kolku asi tak do 260tis.Zatim se nam nejvic libi Land rover freelander 2.0 nafta,4x4 Mate s nim nekdo nejake zkusenosti, co se kazi, cena dilu atd?Kdyz tak doporucte i jine znacky, mela hyujdaj SantaFE a nikdy vice.Jo a musi to mit trosku silu, taha s tim kone, diky Editováno: 6. Únor 2009, autor: Jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Osobni zkušenosti ne ale znamy to ma jako služebni - bude tak 4roky stary - auto jako celek bez problemu, na zadnich sedalech mi to připada hodně stisněně (mam ale 185cm) Hrozně nadava na elektroniku auta, která rozhoduje o chovani auta - ma tam automat a ten si v terenu dost často nevi rady co s tim, než ti povoli zapnout nějake nastavení pro teren tak musiš někdy čekat až si to elktronika rozmysli a podobne koktiny - hrozně na to nadava - prostě přemira elektroniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Da se u nej vypinat 4x4 nebo to je staly pohon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak to netušim - mě se ale zda že je to vypnute a automaticky to připojuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tak 4x4 je stale, nikdo dalsi uz nevi nic o freelanderu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 čeeest,co ma s fečkem že už ji to neba?a co ty starty? tu se podivej land rover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Mám ve Švajcu služebního Defendra.Mimo silnici je ton tank,ale na silnici dost bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No Freelander 2 neni spatnej ani na silnici Ten by se mi libil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 To PAUL TDI: Fecko je vystavni krap, odeslo cerpadlo, sice to jeste jede ale jak s 3tunovym vozikem a ty starty byly diky tomu, takze penize oknem.Snazime se to prodat...Sem ted nasel Freelandera 3dver sport paket - plna palba, cerny za par korun tak musim toho Fekala od hujdaje svihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tady to je http://www.tipcar.cz/land/land-rover-freel...z-30700145.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 jo ta td4 je supr ale radši sem ji neposilal když si psal do 260t....v nafte to bude mit silu jak hovado....a co ten bazar jak si potkal Libora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tam maji pekneho landa ale jsou to snilci, za fecko na protiucet nabizi 170, tak jsem se zasmal a jel do dom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak ten v tom linku vypada hodne pekne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) 82 kW bude dost na tahanie koni? myslel som ze chces nieco silne ked si to pisal. ale inak krasne auticko Editováno: 6. Únor 2009, autor: martino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Nechci Tě odrazovat ale měl jsem služebního Land Rovera 4*4 a bylo to hooodně poruchové auto a po 4 letech se ho firma zbavila-konkrétně největší slabinou byla spojka.Bacha na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak mi se celkem zamlouva no, nerikam ze ho hned berem, ale myslim lepsi nez nejake hyundai, suzuki a podobne...Diky za rady, jeste stale vaham co za 4x4.. Kdyby byla octavka stala 4 kola tak mam jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No tak do hyundaie bych taky nešel, ale takove Suzuki grand Vitara - ma to u nás jeden hajný, zachazení hodně brutalni a autičko no problem - je ale fakt že to je auto tak 10roku staré, z dob kdy takove čtyřkolky něco přežily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Musim se take zastat Suzuki Grand Vitary, mame tohle doma (2007)a supr. , tenkrat jsme take dlouho zvazovali, kterou 4kolku vzit, ale pak padla jasna volba, kdyz se kouknes na recenze tak to dokazuji... Co se tyce ramu atd. tak to je stara dobra klasika. Na druhou stranu ten diesel, ktery do toho cpou.... Ala Renault , benzin Suzuki je vyborny, pouziva se hodne do utra.. letadel. Pokud to, ale nehodlas pouzivat v terenu, tak znama, ktera dela to same jako Tva pritelkyne, poziva Transportera a je max spokojena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jojo Grand Vitara neni spatna kara, zrovna se min tyden projizdel testy SUV + 4kolek a rozhodne v terenu je mezi tema lepsima. Land Rover Freelander i verze II., subaru forester, suzuki grand vitara jen najit peknej kousek za peknou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 co kia sportage nebo kia sorento? nevite nekdo o tom neco?otec si to chce asi kupovat,dost otom premysli...taky chce 4x4 a do terenu takze na bazi hiunadi santafe atd...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 KIA Sorento je uvnitr moc pekna, ale do terenu zadna slava co sem cetl a koukal na porovnavaci testy, ale sam sem v tom nejel, takze nemohu posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Hlavně ta KIA Sorento se dá pořídit za rozumny prachy ale crash testy u ní prý dopadli dost nevalně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Tak sorento mame jako jedno "služebni". Par krát jsem v něm jel a pocitově mi připada stejne jako Santa fee - na zadnich sedačkach je ale ještě min mista - takove stisněne - a pro mě strašně houpavá jízda - strašně mekké - ale jak v terenu to nemam šajnu si myslím že sorento a santa fee budou mit hodně společneho Editováno: 8. Únor 2009, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Kia a SantaFE uplne stejny podvozek a vetsina dilu jen ''Bouda'' je jina - muj nazor nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.