ghoust Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Setkali jste se uz nekdy se zatekanim do patych dveri u octavky ? Kdyz prsi a pootevru 5dvere tak z tech dvou gumovych dorazu tece voda. nekdy i ctvrt litru :-( Rad bych se toho zbavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Setkali jste se uz nekdy se zatekanim do patych dveri u octavky ? Kdyz prsi a pootevru 5dvere tak z tech dvou gumovych dorazu tece voda. nekdy i ctvrt litru :-( Rad bych se toho zbavil. No ja mam to iste. Riesil som gumicku na stieraci a potom mi to vychadza uz len na listu nad SPZ...... Teraz sa mi zda, ze uz tam vodu nemam. Uvidim. Ale to su dve zranitelne miesta. Lista a gumicka na stieraci - liftback. Mozno to uz niekto vyriesil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Sterac nemam, ale lista je na jedne strane trochu odchlipla :-( Jak to nejlip spravit : Odelat celou listu a znova prilepit, nebo jen nejak prilepit ten odstavajici kousek (cca 4cm 1mm odstava) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERZO33 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Presne taky problem som mal aj,ked som otvaral kufor kvapkalo z neho,nakoniec sme zhodili listu nad SPZ a bolo poskodene tesnenie dookola,utesnili sme to opatrne transparentnym silikon,2 roky je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Hor Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Mám Octavii 2004 liftback a teče mi do pátých dveří. Po dešti jsem otevřel páté dveře a ze zámku se na mě vyvalilo docela hodně vody. Nevíte někdo kudy se tam ta voda dostala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 měl jsem to samé, hlavně po zimě. na spodní straně dveří jsou záslepky, sundej je a budeš mít klid. záleží jak daleko jezdíš v zimě, většinou se tam sráží voda z okna. Mě to pěkně taky osprchovalo a od té doby mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.