Publikováno Únor 6, 200916 r Čaute, nevíte někdo náhodou kolik je udávána spotřeba octavie TDi 66 Kw dle velkého techničáku? Známý to potřebuje pro cesťák a TP má leasingovka.. Moc díky! Tomáš
Únor 6, 200916 r Autor 90km/h-> 4,2lmesto-> 6,7l kombinovaná-> 5,1l možno ma niekto opraví. Děkuji, to mi takhle stačí....
Únor 6, 200916 r jestli to má pro firmu a bude požadovat proplacení,budou chtít kopii,doporučuji dojít na leasingovku která ochotně zdarma ofotí
Únor 7, 200916 r Autor jestli to má pro firmu a bude požadovat proplacení,budou chtít kopii,doporučuji dojít na leasingovku která ochotně zdarma ofotí Pro firmu to zase až tak není, jezdí pro jednoho člověk, tak pro pořádek...
Únor 7, 200916 r tak pokud je to takhle tak jo,ale mysli si co chceš tak bych mu prostě dal aktuální spotřebu a ber nebo nech,přeci aktuální se liší mnohdy o litr víc než udávaná,samozřejmě podle provozu a zátěže,přeci si nenechá zaplatit dejme tomu zminovaných 5,3 když aktuál může být klído 6,5
Únor 7, 200916 r tak pokud je to takhle tak jo,ale mysli si co chceš tak bych mu prostě dal aktuální spotřebu a ber nebo nech,přeci aktuální se liší mnohdy o litr víc než udávaná,samozřejmě podle provozu a zátěže,přeci si nenechá zaplatit dejme tomu zminovaných 5,3 když aktuál může být klído 6,5 ja beham svojou Octou na sluzobky a preplacaju mi palivo a amortizaciu, daval som na firmu kopiu TP a spotreba sa neberie priemerna udavana v TP ale dialnica + mesto / 2 moj konkretny pripad: mesto = 10,8 l/100km mimo mesto = 6,3 l/100km priemer (podla TP) = 8 l/100km hodnota pre sluzobne cesty = 10,8+6,3 / 2 = 8,55 l/100km Neviem či je to podľa nejakeho zakona platneho v SR, ale takto mi firma preplaca palivo,... Mimochodom dlhodoby priemer mam okolo 7,5 l/100km a to vobec nejazdim šetrne a často tomu pekne nakladam (hlavne na dialnici). Tí čo majú 1,8 T vedia o com hovorim. Skušal som jazdit setrne (lahka noha asi tyzden), len pre moju zvedavost a uplne bez problemov sa da jazdit pod 6 litrov (ja som mal priemer 5,7 - ale jazdil som ako dochodca ).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.