j0ska Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Než jsem se dostal k pánovi, kterej to má na starosti, tak jsem byl 3x přepojen Ale pak jsem jen řekl co chci a on po mně chtěl vinko. Pak mi to nadiktoval a dodal: 18 tyček za to No vidíš. Takže jsi to utajované VIN stejně musel vytáhnout, ale to je jedno. 18 tis. to je hustá cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Věc VIN je každýho jiná...takže nebudu ani odpovídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Děkuju za pomoc, chci se ještě zeptat máš už kontrolku předních mlhovek v budíkách?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Máš už? To má snad kdejaký auto, né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já ji mám ve spínači světel a je to pěkně naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 presne tak ve spinaci na predni a na zadni v budikach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jen tak btw. kde je místo "ve spínači světel"? Omluvte mou neznalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No jukni na tuhle fotku a svítí to pode symbolem předních mlhovek(ten vejš) http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=123212 Můžeš dát na oplátku kde to svítí u tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No jukni na tuhle fotku a svítí to pode symbolem předních mlhovek(ten vejš)http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=123212 Můžeš dát na oplátku kde to svítí u tebe... presne tak! a zadni na budikach-ale to mas taky tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Obavam se, ze prizpusobeni nebude mozne a ze se to jen tak nekomu nepovede..Faceliftove budiky se neprizpusobuji prez pin, klice se prizpusobuji mimo auto..Ale drzim palce v koumani. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ten spínač mám stejnej, jen kromě toho "tunelu" mám slovo AUTO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.