nohic Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 mam takovy komicky dotaz, ale nevim odpoved, kazdy mi rika neco jineho, tak se ptam tady zajima me, kdy zacina rezerva v palivove nadrzi... mam oktu 1 a na budiku, kde je pismeno R... to znamena, ze tam teprve zacina rezerva (rucicka je uplne dole) anebo uz jedu na palivo z rezervy, kdyz jsem v "cervene oblasti"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 A na jaké auto se ptáš? Každé auto to má trošku jinak.U OII když mi PC ukáže nulový dojezd tak vím že najedu ještě 70 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) napsal jsem, ze mam octavii prvni generace.. Editováno: 8. Únor 2009, autor: nohic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 rezerva zacina kdyz ti pipne kontrolka,a v podstate moc nezalezi na rucicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 A na jaké auto se ptáš? Každé auto to má trošku jinak.U OII když mi PC ukáže nulový dojezd tak vím že najedu ještě 70 km. nevim jak u O2 ale u O1 to vagem doladis a pri nule zbyva tak 10km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 mně když pípne začátek, rezervy tak PC mi ukazuje ještě 100km dojezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 mě u FII pípne rezerva a mám dojezd cca 70km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no jo, taky uz jsem parkrat jel s tim, ze dojezd byl cca 10km a rucicka na dne... asi to tak bude no.. tak dik za radu, ikdyz si porad nejsem 100procentne jisty, jak to funguje a kde je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 u mojho tdicka to pipne pri 90-80km a potom trvale svieti pumpicka je cas tank ale v pohode som jazdil az do nuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 U my 1.9 tdi to mam uplne stejne... pipne, rozsviti se stojanek a dojezd 90-8ß km, zalezi, jak se tomu zrovna slape na krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 moja 1,8 T pipne a dojazd cca 60-70 km podla toho ako tomu nakladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 to me vetsinou u 60ti a jedno jak tomu slapu,myslim si ze by to taky mohlo jit nastavit vagem nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Mam vyzkouseno v Praze, 1.6 75kW, dojezd psalo 0, najel jsem jeste 15 a do vypnuti pistole jsem tankoval 53,5l /55l... Takze to je vazne orientacni ten dojezd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.