rtg61 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 mozna to byla fabka... asi jsem se prehlidl, sorry nejsem si 100% jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 v poho, to jen, že mě to zajmalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 mozna by to slo predelat, grafika room a O1 maxiku je stejna... komplet display.. ale tezko rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 mozna by to slo predelat, grafika room a O1 maxiku je stejna... komplet display.. ale tezko rict. člověče to si myslím, že by nešlo. Garfika jo, ale neumím si představit prohodit celý display, přeci jenom ty desky jsou jiný + komunikace a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 nevim jak je to tady reseny, ale co jsem mel budiky rozkuchany a koukal na to, tak maxidot je extra display ala maticovy display. neco jako: http://www.ges.cz/?ipp=12〈=cz&...sid=GES05114030 samozrejme to je extrem... ale je mozne, ze room a o1 se v maxech lisi pouze nejakou "optikou" displaye, a elektricky je to stejne... placam. Mozna ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.