Octavia96kw Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nazdárek, prosím všechny kdo mají autorádio Alpine iDA-X100 o radu. Toto rádio jsem si zakoupil před 2.měsíci a nechal si ho namontovat zkušenými mechaniky, USB mi vytáhli do kastliku u spolujezdce. Pří zapojení USB Flash disku do propojovače s rádiem jsem v pohodě přehrával obsah ale po dvou dnech přehrávání mi z ničeho nic USB Flash disk vypověděl funkci (celou dobu byl jen v autě). Hned jsem zakoupil další a to samé se opakovalo i tentokrát. Nebudete náhodou vědět někdo kde je asi problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia96kw Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Nikdo nemá s tímto rádiem zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Typoval bych prepeti na vstupu toho flash disku ( konektoru usb co jde z radia ) - zkus tam dat zenerku na 5V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.