.:D4NNY:. Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Zdravim, mám SI, volant předface, chtěl bych MF volant z OII - takže jediný co budu muset dokoupit je podvolantová jednotka? Jaká by to měla bejt a kolik to tak koštuje? Popř. zapojí mi to tady někdo? PS: Mám tempomat na páčce - ten se musí taky nějak přepojit? Editováno: 4. Březen 2012, autor: .:D4NNY:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Chcem riesit to iste. Mam Supa 2004 s MF a chcem dat MF z faceliftu Supa. OII ma iny volant, resp. ine tlacitka su ako an face S1. Teraz mam CANovu RJ na MF cize 451, radio je CAN tiez. Odlisuje sa teda este nejak inak zapojenie ci len nasadim a pojde to? Zatial som sa nedostal k mechanikovi aby sme to pozreli v ELSE, pytam sa dopredu ci ste to niekto neriesili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 podle mého je tam jíná RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 RJ multifunkcie? Nemyslim si, pre nase auta so robi 451 CAN a 452 neCAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 CAN jsou 2 druhy!!! 1 typ - 1j0907487A nebo C, 2. typ pro face volant - 3u0907487A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ano teraz to pozeram v ETKE ze je aj Ceckova RJ. Takze mi treba 3U907487A? Pozriem cez vikend aku mam teraz. To je vsetko? Len ina RJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 nevím to na 100% ale myslím si že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Super, dik..uz som myslel ze nikto tu neupravuje Superby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supanek Vloženo 22. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Po dlouhém a usilovném shanění je namontováno a vše funguje tak jak má, ale pytel nelze sehnat za dobrou cenu kdyby někdo měl dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samsulak Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Zdravím. Nevíte někdo - ovládání rádia z volantu přestalo fungovat(tempomat normálně funguje), navíc na maxidotu není zobrazeno rádio. Normálně to fungovalo a najednou ne :-( .. dá se to někde zapnout/vypnout ? Díky moc ! ... jo mám rádio symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Nejspís budes mit neco vzadu s kabelama treba se ti vydrncal ani bych se nedivil po tech ceskych silnicich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 s kabelama nic nebude.. odpoj na chvíli baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.