mcombim Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ahoj všem - nemá někdo zkušenosti nebo návod jak zapojit dálkové ovládání centálu RJ CZ KEY+ - mám 1.6 74kw - m.r. 2000 jetě před faceliftem - jde mi o to jestli to mohu napojit na komfortku nebo musím napojovat do dveří - díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zkus prohledat forum, je tady toho mraky... Jednodussi je se zaregistrovat a hned se zeptat co ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcombim Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zkus prohledat forum, je tady toho mraky... Jednodussi je se zaregistrovat a hned se zeptat co ;-) To jsem zkoušel ale našel jsem jen montáž DO od raksa a to má mín drátu ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ale je to na stejný princip,zapojení je ale na tobě,bud se poštouráš dlouze v komfortce,nebo budeš dlouze protahovat kabely přes sloupek abys to napojil ve dveřích. mám to ve dveřích,smrovky pak přes 30V diodu(pozor musíš mít 2), + - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcombim Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ale je to na stejný princip,zapojení je ale na tobě,bud se poštouráš dlouze v komfortce,nebo budeš dlouze protahovat kabely přes sloupek abys to napojil ve dveřích.mám to ve dveřích,smrovky pak přes 30V diodu(pozor musíš mít 2), + - Prosím tě a proč tam musím dát tu 30V diodu ? Mám tam kabely na L i P blinkr spojistkama - jsem laik tak budu rád za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jinak to nebude blikat,zkušenost,lezl jsem kolem toho půl dne než šel odborník kolem a tohle mi omlátil o hlavu,1 na levou,1 na pravou jsem taky laik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 než rozdělovat impuls do blinkrů přes diodu, dávám přednost buď jednomu relé se dvěma výstupy, nebo dvěma relé, podle mě je to lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 fakt tomu nechápu,ale přijde milevnější koupit ty diody a v klidu je přiletovat,zabere to méně peněz,času,prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.