Publikováno Únor 13, 200916 r Octavia II Coupe - Na primě 14.2. v 8:35 Tady je program Tady v pravo nahoře ukazka co bude v tom díle. Ale myslim že už ji tady někde někdo řešil, pač už sem ji viděl. I tak se kouknu. Na někoho to bude určitě moc brzo ráno
Únor 14, 200916 r Škoda že jsem to propásl.Má TV Prima archiv? http://www.motortv.cz/autosalon/?stranka=a...utosalonu-cs-37
Únor 14, 200916 r mě ze všeho nejvíce zaujal ten velký dotykový displej ten byl úplně úžasnej!!!! jinak myslím povedené, určitě by neuškodili nějaké prvky použít i do sériové výroby....
Únor 14, 200916 r jako technické vychytávka proč ne, jen praktičnost "obyč" knoflíků na ovládání topení a ventilátoru by pro mě byla použití stávajících jinak mi přišlo že je to až moc snížené
Únor 14, 200916 r Tak jsem se podíval na archiv na Primě...auto se mi celkově líbil ale čekal bych větší upravy v motoru(rozhodně jiný motor) a jako minus dávám interieru-ten je šílenej.Jinak ten nápad je vskutku super!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.