pelukaspe Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Mám ten samý problém a nejsou to žádný čidla ani přechodový odpory,ale je v prd... řídící jednotka ABS.Z origa se posereš,takže zbývá jen vrakoviště a doufat,že bude funkční to akoze mi chces povedat ze si mam zhanat novu rj abs?? lebo mam ten isty problem akonahle nastartujem zacne svietit kontrolka abs a 3x po rozjazde mi zapipa kontrolka brzd lenze ked zhasnem motor a znova nastartujem všetko je OK. mal som to aj na vagu ten hlasil chybu nespravne nakodovana RJ tak som ju dal nakodovat a problem furt pretrvava, inak snimace su v poriadku.. pomoze niekto? mam oct. 1.8 T 110kW r.v.2000 AGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo1811 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Zdravim mam problem s Abs Ol 99 1.9 slx pred rokem a pul sem mnenil cidla v predu asi pred mesicem mi zapinala a zhasinala kontrolka abs pak uz porad svitila na VAG ukazalo PP snimac(cidlo) Abs tak sem ho pred 2 dnami vymenil ujel sem cca 300km a zas kont. Abs Vag mne stoji 180kc takze tak jinak cidlo je asi origo wv siemens.dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 čo s tým ? zmerať kabeláž k čidlu , skontrolovať stav čidla , snímacieho krúžku , vzdialenosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo1811 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Dnes sem mnel dole obydve kola skontroloval sem cidla leve prve a jeste pro jistotu je vycistil leve ma asi 1.5roku a druhe 2 dni sou vdalena cca 1.5-2mm od kotouce zmontoval projel ale nic porad sviti kouknul sem aj na pojistky na baterce v poho nic nepropaleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo1811 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Rad bych je promeril ale nemam skusacku jak kabel tak cidla.ale je to divny jel sem do prahy 140km a zpet 140km vypnul motor v poho druhy den nastartuju ujedu asi 5km a skoro ma j***o zas kontrolka abs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Něco podobného měl kamarád a nakonec měl vodu v řídící jednotce ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo1811 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Zdravim tak sem to dnes napichnul prez Delphi a ukazalo se ze pp cidlo ok ale odeslo pro jistotu zp cidlo takze to mam na tohle fakt stesti takze mne ceka dalsi vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.