Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám ten samý problém a nejsou to žádný čidla ani přechodový odpory,ale je v prd... řídící jednotka ABS.Z origa se posereš,takže zbývá jen vrakoviště a doufat,že bude funkční lol

to akoze mi chces povedat ze si mam zhanat novu rj abs?? lebo mam ten isty problem akonahle nastartujem zacne svietit kontrolka abs a 3x po rozjazde mi zapipa kontrolka brzd lenze ked zhasnem motor a znova nastartujem všetko je OK. mal som to aj na vagu ten hlasil chybu nespravne nakodovana RJ tak som ju dal nakodovat a problem furt pretrvava, inak snimace su v poriadku.. pomoze niekto?

mam oct. 1.8 T 110kW r.v.2000 AGU

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravim mam problem s Abs Ol 99 1.9 slx pred rokem a pul sem mnenil cidla v predu asi pred mesicem mi zapinala a zhasinala kontrolka abs pak uz porad svitila na VAG ukazalo PP snimac(cidlo) Abs tak sem ho pred 2 dnami vymenil ujel sem cca 300km a zas kont. Abs Vag mne stoji 180kc takze tak jinak cidlo je asi origo wv siemens.dik za pomoc

Vloženo

Dnes sem mnel dole obydve kola skontroloval sem cidla leve prve a jeste pro jistotu je vycistil leve ma asi 1.5roku a druhe 2 dni sou vdalena cca 1.5-2mm od kotouce zmontoval projel ale nic porad sviti kouknul sem aj na pojistky na baterce v poho nic nepropaleny

Vloženo

Rad bych je promeril ale nemam skusacku jak kabel tak cidla.ale je to divny jel sem do prahy 140km a zpet 140km vypnul motor v poho druhy den nastartuju ujedu asi 5km a skoro ma j***o zas kontrolka abs

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...