ViperCZ Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Chci se zeptat zda nekdo vi jak to chodi pokud se mi stal uraz o hodine telocviku. Ja jsem pojisten proti urazu a skola pravdepodobne taky. Kde mam zadat o vyplaceni a jak velka muze byt cca castka? Zraneni: pretrhane vazy v pravem kotniku, operace a sesivani vazu, rekonvalescence cca 3 mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Chci se zeptat zda nekdo vi jak to chodi pokud se mi stal uraz o hodine telocviku. Ja jsem pojisten proti urazu a skola pravdepodobne taky. Kde mam zadat o vyplaceni a jak velka muze byt cca castka?Zraneni: pretrhane vazy v pravem kotniku, operace a sesivani vazu, rekonvalescence cca 3 mesice. Tak jestli máš pojistku, která se na to vztahuje, tak si jí doma najdi a vyřeš si to s pojišťovnou, u které tu pojistku máš. A co se týče školy, dojdi si za ředitelem, ten by to měl vědět:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.