Publikováno Únor 16, 200916 r Ahoj, nevíte někdo jak je na dveřní liště drží ta chromová linka. Na parkovišti mi ji trochu prohnulo jiný auto a teď je ta chromová trochu ohnutá a dře o přední dveře při otevírání. Myslím, že je nalepená k té spodní plastové, ale jistej si nejsem. Dík.
Únor 17, 200916 r Ahoj, jestli myslíš chrom lišty (třeba elegance), tak je lepená. Myslím, že to lepí tím samým co třeba označení motorizace (je to nějaká lepící černá guma). Taky mám jednu lehce odchlíplou a přemýšlím, jak to přidělat, aniž bych šel pro novou lištu (kor když tato je tam asi 2 měsíce, pač si to nechal dělat předchozí majiel)
Únor 17, 200916 r Ahoj chlapi. Lepil bych to lepidlem,kterým se lepí čelní skla,mám s tím dobrou zkušenost,jak my v Ostravě říkáme:DRŽÍ TO JAK URVANÉ
Únor 18, 200916 r Autor Díky hoši, tak to nahřeju a sundám. Mám vyzkoušený takový černý lepidlo v tubě tak to tím přilepím...
Prosinec 29, 201014 r chlapaci, nerad zakládám nové téme, když to můžu dát do podobného, takže.... nedávno mi ukradli lištu s chromem ze zadního narazníku ze Superba, černou lištu jsem už koupil, ale je to lišta pro park čidla a ty čidla se musí k dané liště přilepit aby držely, jinak by vypadly. Dělal s tím už někdo? V servisu mi řekli, že se musí sundat celý nárázník. Já nevěřil, chtěl to vyzkoušet a asi fakt. Je to tak natěsno, že člověk nedokaže držet čidla při liště a ještě zacvaknout lištu. No děs... takže yherní otázka:-) kdo to už dělal, popřípadě jak složité je sundat zadní nárazník? Zvládnu to v garáži, nebo to raději hodit do servisu? Dik kluci;-)
Prosinec 31, 201014 r Zvladneš to doma,prohlídni si pořadne kde maš šroubky a jde to samo maš ho za 10min.dole a ty čidla,myslim,že v ty plast.liště maji byt uchytky kam zacvakneš ty čidla,už si to moc nepamatuju jak to bylo,ale udělaš si to v poho doma.
Prosinec 31, 201014 r no právě že se nikde nic nezacvakuje, je to potřeba přilepit...kolem čidel jsou takove placičky po stranach a ty se maji přilepit k liště. No moc se mi do toho nehce, ale zase nechci nechavat litr za nahozeni... ale hlavně Happy New Year ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.