Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

j2:

Upraveno od bamicek

Hele ... se tam da s babou vzdycky dohodnout ;)

přesně zajdi tam a zkus se domluvit

Nejsem z Jablonce, ale.....

No jde o to jakou máš představu o V.I.P RZ....čím víc V.I.P tím vís se musíš snažit /finančně , čokoláda myslím nezabírá :-) / a hlavně sorry, ale přijde mi to zcela zbytečný a nesmyslný platit ještě něco za "pěknou" značku.......ale pokud to někdo chce, ať platí :-)......

Upraveno od Marek

já sem byl drzej a zeptal sem se, jestli nemaj nějakou pěknou RZ a bylo mi nabídnuto :) Bohužel sem přišel zrovna v době, kdy čekaly na nový příděl a tak nic moc na výběr neměli.. ale i tak sem spokojenej :) trochu slušnosti a zabere to ;)

Hlavně já bych už konečně dovolil "custom" značky.

jj rovnou se zeptat před tím než ti napíše RZ do techničáku, jestli si můžeš vybrat. ještě se mě nestalo aby řekla ne. Jen v JBC je nevýhoda, že to není krajské město, tz. že ten balík značek který přidělují nejde jen do jablonce ale dělí se ještě s libercem a dalšími malými okresky. všichni mají L značky kraje, a vzhledem k velikosti jablonce oproti liberci je právě o tom že nebudeš mít na výběr z tolika možností

nicméně zase čím víc vip tím víc jsi zapamatovatelný, zase se to nesmí moc přehánět. i když je fakt že někdy co dokáží na tu značku vymyslet za pakombinaci je hrůza. prostě to zkus a vyber si z toho co má na ten den pod stolem. ideální čas je ráno, tím snížíš možnosti vybrání. uřední dny v týdnu v tom nehrají žádnou výhodu, jestli čtvrtek, nebo pondělí. uřad dostane novou várku až je ta předchozí vybraná.

já to chytil ne moc šikovně. těsně před pátou hodinou kdy zavírají, ale i tak bylo pár značek na výběr

tak snad ti to aspoň trochu pomůže

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.