Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nejsem z Jablonce, ale.....

No jde o to jakou máš představu o V.I.P RZ....čím víc V.I.P tím vís se musíš snažit /finančně , čokoláda myslím nezabírá :-) / a hlavně sorry, ale přijde mi to zcela zbytečný a nesmyslný platit ještě něco za "pěknou" značku.......ale pokud to někdo chce, ať platí :-)......

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

já sem byl drzej a zeptal sem se, jestli nemaj nějakou pěknou RZ a bylo mi nabídnuto :) Bohužel sem přišel zrovna v době, kdy čekaly na nový příděl a tak nic moc na výběr neměli.. ale i tak sem spokojenej :) trochu slušnosti a zabere to ;)

Vloženo

jj rovnou se zeptat před tím než ti napíše RZ do techničáku, jestli si můžeš vybrat. ještě se mě nestalo aby řekla ne. Jen v JBC je nevýhoda, že to není krajské město, tz. že ten balík značek který přidělují nejde jen do jablonce ale dělí se ještě s libercem a dalšími malými okresky. všichni mají L značky kraje, a vzhledem k velikosti jablonce oproti liberci je právě o tom že nebudeš mít na výběr z tolika možností

nicméně zase čím víc vip tím víc jsi zapamatovatelný, zase se to nesmí moc přehánět. i když je fakt že někdy co dokáží na tu značku vymyslet za pakombinaci je hrůza. prostě to zkus a vyber si z toho co má na ten den pod stolem. ideální čas je ráno, tím snížíš možnosti vybrání. uřední dny v týdnu v tom nehrají žádnou výhodu, jestli čtvrtek, nebo pondělí. uřad dostane novou várku až je ta předchozí vybraná.

já to chytil ne moc šikovně. těsně před pátou hodinou kdy zavírají, ale i tak bylo pár značek na výběr

tak snad ti to aspoň trochu pomůže

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...