potok Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nevedel sem kam dat toto tema tak doufam ze tady je to v poho. jen me tak zajima jestli uz nekdo porovnaval eRSka? myslim jizdi vlastnosti,motor,atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Já jedinkrát na okresce...pomalinku jsem se OII RS s OI RS vzdaloval, když jsem na to dupnul při předjíždění a on byl za mnou... ale mám ji chiplou...a když se rychlost blížila 200km/h, tak jsem se na to vykašlal... není to relevantní srovnání, ale nic jinýho nemám bohužel ani na RS srazu si spolu nesjely OI RS a OII RS ... OII RSkám se moc nechtělo jezdit Tak na dráze lítaly jen fábky a jedničkový otkávky rsa Editováno: 20. Únor 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 OII RS se baly, aby nedostaly na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 houmik : to vis ze jo Jeste tu o cervene karkulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Sel MichalF, nesl si kosicek a po ceste ho zastrelila babicka, protoze myslivci ukradnul kolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 wolovina, nesrovnatelné, jde o úplně jiné vozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak srovnat to jde...Ja tu moznost mam..Clovek rozdily citi urcite... Ac se to nezda,celkove mezi OI a OII je rozdil znat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ač se to nezdá? O1 je staré auto a rozdíl od O2 je značný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Samozřejmě, že se to dá srovnávat, proč by se to nemělo dát? sice jsem v OII RS nejel, ale dle mého je to takhle: O1 RS je o něco sportovnější a taková surovější - díky tomu, že je menší a myslím i lehčí ... O2 RS je zase komfortnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Podle mě je to srovnávání nesrovnatelného, vždyť je to rozdíl téměř 2 generací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 bohužel ani na RS srazu si spolu nesjely OI RS a OII RS ... OII RSkám se moc nechtělo jezdit Tak na dráze lítaly jen fábky a jedničkový otkávky rsa Možná na nějakém dalším sraze, letos nebo příští rok - okty dvojky už nebudou tak zánovní, takže se odváží, ale je pochopitelné, že s novým autem za mega se leckomu až tak lítat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 ...s novým autem za mega se leckomu až tak lítat nechce... Tak na co si pak lidi kupujou,auto,co ma 200kobyl..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ne aby ho nějakým omylem rozstřelili někde na letišti, kde nemají co dělat a nevztahuje se na to ani havarijka.. Určitě sis všiml, že i s těma Fabiema a Oktama jedničkama většinou "lítaj" Ti, co je mají jako druhý, třetí majitel už ojeté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Podle mě je to srovnávání nesrovnatelného, vždyť je to rozdíl téměř 2 generací... Proc by se to nedalo srovnat?Sou to oboji "sportovni" rady aut,ktere byly ve sve dobe dost aktualni..Jsou to v podstate svoji nastupci..Tak proc neporovnat ten rozdil? Je pochopitelny,ze kazdy je jiny auto,to urcite a rozdil casu je na nem celkove zdat..Ale ze by byla OII komfortnejsi,nez OI..To uplne asi taky ne.. Myslim,ze pri tomhle srovnani spoustu lidi zajima hlavne funkce prevodovky,motoru a podvozku a oboji se dost zmenilo... U OII je zadni naprava nezavisla,coz je znat pri prvni zatacce.Vykonova krivka je taky znat zned,linearni,uhlazena,tahne od nuly az do 6ti tisic bez rozdilu,temer zadny turbo efekt..A prevodovka..6g...To mluvi za sebe... Zabijak: myslim,ze spouste lidi se to nezda..Halda z nich,ti rekne,ze je to stejny auto,jen trochu kulatejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ne aby ho nějakým omylem rozstřelili někde na letišti, kde nemají co dělat a nevztahuje se na to ani havarijka..Určitě sis všiml, že i s těma Fabiema a Oktama jedničkama většinou "lítaj" Ti, co je mají jako druhý, třetí majitel už ojeté. Vis jak to je..Kdo se boji,sere v sini..Nicmene i v tomhle mas pravdu..Zalezi,s kym na letisti jsi a jak se lidi chovaji,to se pak clovek rozmejsli,jestli se svezt,nebo ne... No to sice mozna jo..nicmene si myslim,ze jestli ma nekdo auto jako prvni majitel,nebo druhy,by nemelo ovlivnovat vztah k nemu..teda aspon ja to tak mam... A mit necely mega na novou OII RS,choval bych se k ni uplne stejne,jako kdybychji koupil za 400 jetou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jj, je to i o tom kdo je kolem... A záleží jestli vidíš nějakej rozdíl ve 400k nebo jednom mega, pokud ne nějaký větší, tak i přístup může být stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Jenže ono záleží. Pro někoho je těch 700tisíc za OII RS stejný jako pro jinýho 200tisíc za OI RS Někdo peníze má, někdo ne. Rozhodně je podle mě blbost říkat, že ti, kteří maj OIRS se o ní nebojí a klidně jí rozstřelí.... a úpně nejvíc by mě zajímalo, jak na asfaltový rovný dlouhý a široký ploše může někdo rozstřelit auto? I kdyby tam vylít z cesty, vlítne maximálně na louku... podle mě je totální blbost porovnávat to, jestli je člověk první nebo třetí majitel a kolik to auto stálo. Pořád se musí porovnat co to auto znamená pro toho člověka, když holt ten s OIRS není v takový finanční situaci jak ten s OIIRS mnohem větší šance že to někde rozstřelí je na silnici. A už vidím někoho, kdo si kupuje RS a bojí se šlápnout na plyn... :-))) směšný Editováno: 20. Únor 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jenže ono záleží. Pro někoho je těch 700tisíc za OII RS stejný jako pro jinýho 200tisíc za OI RSNěkdo peníze má, někdo ne. Rozhodně je podle mě blbost říkat, že ti, kteří maj OIRS se o ní nebojí a klidně jí rozstřelí.... ...A už vidím někoho, kdo si kupuje RS a bojí se šlápnout na plyn... :-))) směšný Presne takhle jsem to myslel..Kdyz budu mit na ORSII,koupim ji a budu jezdit sponu..Stejne jako s jetou ORSI... Jak rikam,kdo se boji... :D ..divil by ses,kolik takovych lidi je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Je třeba si uvědomit, že je spousta lidí co si O2RS pořídí ale sami o sobě nejsou žádní závodníci a mají jen dobrý pocit že tu RSku prostě mají. Záhul tomu nedávají ani nikde jinde a auto pořád stojí naleštěné v garáži ...rozumíme si ....a pár takových znám. Můj názor na tohle je jasný....ať ty auta stojí kolik stojí -je to prostě o lidech a nátuře jejich vlastní. Jinak co se srovnání týče - tak tovární O1rs VS O2rs je jasný. O2 je prostě nová generace a podvozek, bezpečnost a motory jsou už dneska někde jinde než O1. Další úpravy už jsou věc tuningu a samozřejmě peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 a úpně nejvíc by mě zajímalo, jak na asfaltový rovný dlouhý a široký ploše může někdo rozstřelit auto? I kdyby tam vylít z cesty, vlítne maximálně na louku... Ve 200 km/h dvě auta kousek od sebe? Naprosto jednoduše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ve 200kmh ty auta vetsinou vedle sebe uz nejedou protoze nejake je proste rychlejsi a nevim kolikrat si na tom letisti jel, kazdopadne nikdy sem nevidel ani naznak nebezpecne situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Takhle s někým vedle sebe nikdy, možná proto tak uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak srovnat to jde...Ja tu moznost mam..Clovek rozdily citi urcite...Ac se to nezda,celkove mezi OI a OII je rozdil znat.. Víš snad dobře, jak jsem to s tím srovnáváním myslel, ne? Tak to můžeme srovnávat O RS II, Subaru Impreza WRX STi ProDrive a AUDI RS4, no srovnávat to lze, ale je to zhola čirý nesmysl to dělat, že? I když tady si dovolím tvrdit, že by O RS II nestačila ani na Audi S4 v jakémkoliv směru a né tak na A RS4 A ty tlachy o 200km/h na letištích a podobně = woloviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Bavil jsem se s člověkem co měl OI RS a ted má OII RS v benzinu a jeho názor je že jedničková OI RS byla dravější a živější.Je to možny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jo jak uz tu nekdo psal, pocitove je OI RS dravejsi zivejsi, ac to tak ve skutecnosti neni. Je to kvuli krivce vykonua kroutaku, schvalne si porovnej ten v OI a v OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.