turepe Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Zdravím všechny , mám dotaz , včera po vyjetí z myčky jsem si všimnul že mi v předu pod autem chybí na levé straně 2ks takové ty PVC špunty se zaviten nabo na zacvaknutí co spojují plasty, jedná se konkrétně o spoj krycího plastu motoru s předním nárazníkem. Zajímalo by mně jestli uz to nekdo kupoval nebo jak se to jmenuje, není na škoudu jich mít pár v rezervě. Nebo třeba jestli se nekde neprodává nejaká univerzální sada tech špuntů ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 jj já jsem to kupoval.Ani nevím jak se to jmenuje.Prostě jsem ve škodovce řekl že chci ty špunty do podběhu a oni mi to donesli ukázat a já si vybral.Cena byla do deseti korun za kus tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Říkají tomu sponka, taky jsem je už kupoval. Nějak se mršky vytrácejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 taky je musím koupit, plus ty kostičky, do kterých zapadnou za tím plastem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Že se ztrácejí je svatá pravda,kupoval jsem je už 2x,ale po třetí jsem se na to vybodl,dal místo nich ty zubaté zatahovací pásky a je pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak už vím co za to a je to ranec Kupoval jsem 4 sponky a 4 příchytky - cena bez DPH byla 394,- kč. Docela mazec. Jinak většinou chybí i sponka, která je zdruhé strany, nejen ten jakoby šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak už vím co za to a je to ranec Kupoval jsem 4 sponky a 4 příchytky - cena bez DPH byla 394,- kč. Docela mazec. Jinak většinou chybí i sponka, která je zdruhé strany, nejen ten jakoby šroub. JJ,je to darda jako prase,proto u mě vyhrály Ty pásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 to je nějaká přemrštěná cena.Jak říkám já dával v autocentrále desetikorunové položky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.