ruzaman1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Nefungují mi odstřikovače světel. Nedokáže mi někdo poradit co s tim než zajedu do servisu? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Nemáš je náhodou jen zamrzlé? A pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzaman1 Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Myslim že zamrzlé ne. Zkusim se podívat na pojistku. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To se mi stalo ještě u Passata,v zimě ten vysouvací ostřik přimrznul a jak jsem pak následně chtěl opakovaně ostříknout,tak to vyrazilo pojistku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) no a nemáš náhodou modul na denní? než mi v servisu řekli, že to s tím modulem neostřikuje taky sem si myslel že je něco v nepořádku. pouštíš ostřiky, když máš ovadačem zapnutý světla? je to blbá otázka. já sem vypadal v servisu jako největší debil ... sry kluci. sem si splet téma. řeší se to i v OII, tak sem ten název nečetl. sry... Editováno: 22. Únor 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzaman1 Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak to bylo opravdu tou pojistkou. Děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.