Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdrávím.Chci se zeptat jestli nekdo z Vás pánové neví co řachtá v tunelu jak je řadička.Ja nejdřív myslel že to delá ten spodní dekl kterej chráni motor a že je to slišet dovnitř aly v servisu mi řekli že to je v tom tunelu,delá to jenom u volnoběhu,a když posunu řadičku do leva nebo do prava tak to přestane.Zní to jako uvolnenej plech nebo co.Dekuji za pomoc.

Vloženo

No nevím,ale doporučuji to rozebrat a podívat se moc tam toho není.Mohla by to být ruční brzda,loketní opěrka,řadící páka,zámek řadící páky,popelník a jinak tam snad nic není.Takhle se to špatně specifikovává.Sundání tunelu není problém,když budeš hledat tak tu najdeš fotky kde jsou šrouby a jak ho máš sundat.Ještě mě napadá jestli ti nerezonuje výfuk ze spoda.Mě třeba rezonuje pouzdro na brýle je také přidělané na středovém tunelu.Hodně zdaru bude to hledání v kupce sena.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...