M@rt@s Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdrávím.Chci se zeptat jestli nekdo z Vás pánové neví co řachtá v tunelu jak je řadička.Ja nejdřív myslel že to delá ten spodní dekl kterej chráni motor a že je to slišet dovnitř aly v servisu mi řekli že to je v tom tunelu,delá to jenom u volnoběhu,a když posunu řadičku do leva nebo do prava tak to přestane.Zní to jako uvolnenej plech nebo co.Dekuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No nevím,ale doporučuji to rozebrat a podívat se moc tam toho není.Mohla by to být ruční brzda,loketní opěrka,řadící páka,zámek řadící páky,popelník a jinak tam snad nic není.Takhle se to špatně specifikovává.Sundání tunelu není problém,když budeš hledat tak tu najdeš fotky kde jsou šrouby a jak ho máš sundat.Ještě mě napadá jestli ti nerezonuje výfuk ze spoda.Mě třeba rezonuje pouzdro na brýle je také přidělané na středovém tunelu.Hodně zdaru bude to hledání v kupce sena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Cože?? Něco řehtá a jenom při volnoběhu??? No to budou ty nedočkavý koně co se těšej až zatáhnou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.