Publikováno Únor 24, 200916 r V návodu se píše:"Pokud zapnetepomalé stírání na déle než 5 sekund,automaticky se zapnou obrysová a potkávací světla.Světla se vypnou,jestliže není déle než 4 minuty zapnuto pomalé stírání nebo stírání v intervalech" Kumu to takhle funguje?Mně ani náhodou.Ať stírám na jakoukoliv polohu tak se světla při zapnutých autom.světlech nerozsvítí za žádnou dobu.Přitom dešť.senzor funguje za deště normálně a snímač světla taky bez problémů.Ne,že by na tom až tak záleželo,když se musí svítit pořád,ale zajímalo by mě,čím to je.Má to někdo vyzkoušeno?Díky.
Únor 24, 200916 r Autor Mam pocit,ze se musi nakodovat....aby to fungovalo I když je to v návodu?Divný,když už tam ta automatika je.
Únor 25, 200916 r No ale kdyz mas destak se svetelnym cidlem tak ti reaguje na to cidlo, nikoliv na to jak stiras steracema...to by musel vyzkouset nekdo kdo nema destak s cidlem podle me. A jestli mas nakodovane denni sviceni, kdy ti svetla sviti i na pozici 0 ... tak to urcite take fungovat nebude.
Únor 25, 200916 r Autor No ale kdyz mas destak se svetelnym cidlem tak ti reaguje na to cidlo, nikoliv na to jak stiras steracema...to by musel vyzkouset nekdo kdo nema destak s cidlem podle me. A jestli mas nakodovane denni sviceni, kdy ti svetla sviti i na pozici 0 ... tak to urcite take fungovat nebude. Nevím jestli si rozumíme,ale z návodu je to popsáno právě u výbavy s dešťákem a sv.čidlem.Měly by se rozsvítit světla při zapnutých stěračích.Stejně jako se ti rozsvítí samy,když se setmí.Samozřejmě pouze se spínačem světel v příslušné poloze.I za slunce. Upraveno Únor 25, 200916 r od Leny
Únor 25, 200916 r Myslím že tam je i podmínka překročení určité rychlosti. Než jsem si nechal aktivovat denní svícení stalo se mi že jsem jel po určitou dobu po dálnici, světla se sama rozsvítila a když jsem sjel s dálnice po chvíly zhasla. Od té doby co mám aktivované denní svícení jsem si toho nevšimnul, prostě už je to k ničemu.
Únor 25, 200916 r Mne to fungle...mam denni sviceni na mlhovky a kdyz zacne prset tak se automaticky rozsviti potkavaci svetla i podsvetlenim pristrojovky. Nebo kdyz se prekroci rychlost 140 km/h tak se taky aktivujou potkavaci svetla.
Únor 25, 200916 r Autor nesmí být nakódované denní svícení, pak to funguje. Denní svícení právě nemám.
Únor 25, 200916 r Nevím jestli si rozumíme,ale z návodu je to popsáno právě u výbavy s dešťákem a sv.čidlem.Měly by se rozsvítit světla při zapnutých stěračích.Stejně jako se ti rozsvítí samy,když se setmí.Samozřejmě pouze se spínačem světel v příslušné poloze.I za slunce. No samozrejme pokud to mas na poloze I ... tzv. tunel light, tak ti to nebude reagovat na to jak mas spustene sterace, ale prave ti to bude reagovat na svetelne cidlo. S nakodovanym dennim svicenim me potvrdil rolbar. Upraveno Únor 25, 200916 r od Bladik
Únor 26, 200916 r Mne to fungle...mam denni sviceni na mlhovky a kdyz zacne prset tak se automaticky rozsviti potkavaci svetla i podsvetlenim pristrojovky. Nebo kdyz se prekroci rychlost 140 km/h tak se taky aktivujou potkavaci svetla. Tak tak, já mám Ameriku a funguje to taky.
Únor 26, 200916 r Autor Nějak to nechápu,jak to má teda fugovat a jak to mám vyzkoušet. Našel by se tu nějakej šikula,co by si udělal čas a nakódoval by mi to spolu s dalšíma vychytávkama?Nevím co moje auto bude ještě umět.Praha a blízké okolí Upraveno Únor 26, 200916 r od Leny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.