prikpa Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Zdar,mám velkej problém.Když jedu 70km/ a víc,tak něco klepe v levém předním kole.Myslel jsem si,že to dělá disk,tak jsem vyměnil kola a je to pořád stejné!!!A klepe to jenom,když je auto v tahu,když vyřadím,tak ticho.Jeden chlap ze servisu to pořádně zkoumal a pak naslouchátkem poslouchal a říkal,že je to ložisko.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Mne neco podobneho delalo lozisko... Normalne to knucelo jako kocka ... knour...knour...knour... od rychlosti 80 km. po vymene lozisko vse OK. :) :) PS: O1 TDI Editováno: 10. Srpen 2008, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prikpa Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 (editace) Byl bych rád kdyby to bylo ,,jenom´´ ložisko.Protože pak by byla nařadě poloosa atd a tam už jsou jiné peněžní pálky. Ps:Mám octavia II 1.9 TDI a mám na ní 17´´ kola Editováno: 10. Srpen 2008, autor: prikpa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
civrs Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Při odbočení třeba z hlavní na vedlejší na 2rychlost.stup. mi v pravém kole zaklepe,lépe řečeno klepe zychle zasebou (tatata).Nevíte co to může dělat?Při jízde po rovině nic nepozoruji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 možná máš pouze kamínek mezi kotoučem a plechem který ten kotouč z vnitřní strany chrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.