Publikováno Srpen 10, 200817 r Zdar,mám velkej problém.Když jedu 70km/ a víc,tak něco klepe v levém předním kole.Myslel jsem si,že to dělá disk,tak jsem vyměnil kola a je to pořád stejné!!!A klepe to jenom,když je auto v tahu,když vyřadím,tak ticho.Jeden chlap ze servisu to pořádně zkoumal a pak naslouchátkem poslouchal a říkal,že je to ložisko.Co vy na to?
Srpen 10, 200817 r Mne neco podobneho delalo lozisko... Normalne to knucelo jako kocka ... knour...knour...knour... od rychlosti 80 km. po vymene lozisko vse OK. :) :) PS: O1 TDI Upraveno Srpen 10, 200817 r od p2p
Srpen 10, 200817 r Autor Byl bych rád kdyby to bylo ,,jenom´´ ložisko.Protože pak by byla nařadě poloosa atd a tam už jsou jiné peněžní pálky. Ps:Mám octavia II 1.9 TDI a mám na ní 17´´ kola Upraveno Srpen 10, 200817 r od prikpa
Únor 26, 200916 r Při odbočení třeba z hlavní na vedlejší na 2rychlost.stup. mi v pravém kole zaklepe,lépe řečeno klepe zychle zasebou (tatata).Nevíte co to může dělat?Při jízde po rovině nic nepozoruji
Únor 27, 200916 r možná máš pouze kamínek mezi kotoučem a plechem který ten kotouč z vnitřní strany chrání...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.