radek kosař Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Zdravím, já jsem taky s Jarovem uplně ukončil spolupráci i když tam mám známého.Myslím si, že tam tomu moc nerozuměj a s těma učněma tak to je asi pravda.Měl jsem tam auto na opravu v záruce a po osmi dnech mi ho vrátily a bylo to samé a takové ty kecičky že je to to a zase něco jiného.Koupil jsem si tam tři vozy a pokaždé byl nějaký problém,tak Jarov opravdu už nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Naprosto stejna zkusenost, na mem auticku porad neco menili a zavada zustavala. Kdyz jsem se rozcili, prisel pan v obleku a kravate a vysvetlil mi, ze ta zavada je velmi obtizne diagnostikovana, takze to jen zkouseli. Bohuzel za me penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 To mě kluci opravdu překvapuje protože ke mě se dvakrát zachovali velmi dobře.Ten půlrok asi musi být znát když se tam třeba změnil personal což je teda hodně smutny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cappy Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Neco k Jarovu... Pred pul rokem mi maxidot zacal hlasit zavadu airbagu. Odvezl jsem to na Jarov (auto kupovano u nich - ojete, jiz mimo zaruku). Po dvakrate se tam v necem pohrabali a vzdycky to po par ujetych kilometrech skoncilo stejne - "Zavada na airbagu". Pokazde tam auto stalo 2-3 dny Tak napotreti jsem se nasral, udelal jsem tam pruvan a treti oprava byla takova, ze to konzultovali s Bolkou a dostal jsem komplet novy airbag (sedadlo u ridice) se slevou 90% (slovy devadesat) a prace byla gratis. Takze z Jarova mam takove smisene pocity. Myslim, ze zacnou vzdycky kmitat az potom, co jim tam clovek trochu vypucuje zaludky. Ale jinak veskere opravy vzdy udelali tak, ze jsem se tam vracet kvuli tomu samemu uz nemusel :-) Po te scene s airbagem si me tam uz pamatuji a nemam s nima sebemensi problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.