Přejít na obsah

Cappy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Cappy

  • Narozeniny 2.3.1978

Kontaktní metody

  • MSN
    raduel@quick.cz
  • Web URL
    http://
  • ICQ
    255154313

Oznámení Cappy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Cappy

    AutoJarov

    Neco k Jarovu... Pred pul rokem mi maxidot zacal hlasit zavadu airbagu. Odvezl jsem to na Jarov (auto kupovano u nich - ojete, jiz mimo zaruku). Po dvakrate se tam v necem pohrabali a vzdycky to po par ujetych kilometrech skoncilo stejne - "Zavada na airbagu". Pokazde tam auto stalo 2-3 dny Tak napotreti jsem se nasral, udelal jsem tam pruvan a treti oprava byla takova, ze to konzultovali s Bolkou a dostal jsem komplet novy airbag (sedadlo u ridice) se slevou 90% (slovy devadesat) a prace byla gratis. Takze z Jarova mam takove smisene pocity. Myslim, ze zacnou vzdycky kmitat az potom, co jim tam clovek trochu vypucuje zaludky. Ale jinak veskere opravy vzdy udelali tak, ze jsem se tam vracet kvuli tomu samemu uz nemusel :-) Po te scene s airbagem si me tam uz pamatuji a nemam s nima sebemensi problem
  2. Ahoj, nasel jsem toto: http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/go...ia-ii-ntsc.html Ale nemam praktickou zkusenost
  3. Moje OII 2.0 TDI zacala vic houkat po upravu u Cimbu (zvyseno na 135 kW). Vic houka, ale jine jevy jsem nezaznamenal...zadne skubani, koureni z laufu atd. Zatim proste drzi. Od upravy najeto cca. 52 tis. km a v pohode. Na houkani jsem si uz zvykl, ale ty co vezu poprve vzdycky panikari, ze jede sanitka
  4. Mam na combi zadni dvere, boky kufru a zadni sklo timto osazene a je to super. Rychla montaz a demontaz, dovnitr skoro neni videt a vyhledu ven to vubec nebrani.
  5. Ahoj, zkus Ferdu25, ten by ti umel pomoct, vcetne montaze (je z J. Cech). Me delal minuly tyden uplne to same, co pozadujes. Tedy krome zobrazovani klimy na Columbusu. Tam to nechodilo proto, ze se tam musi pouzit novy ovl. panel klimy z faceliftove OII, ktery si nerozumel s mym klimakompresorem. Ale treba budes mit stesti a chodit ti to bude. Pocitej s tim, ze to predelani bude trvat cely den - meni se nektere kabely, predelavaji se konektory apod. R.
  6. Cappy

    Kaplička ferdy25

    Diky Ferdovi25 za super praci; rozchodil mi Columbuse v OII (MR 2005) - zobrazeni park. cidel, MF volant a maxidot :-) Jeste budeme resit podsvetlene klicky, radicku ze Supa II a chrom ovladac zapinani svetel. PS: Ferdo, ty nove mapy jsou super!!!
  7. Nema neco podobneho nahodou v nabidce Milotec?
  8. Cappy

    ID3 na maxi-dotu

    Mam pocit, ze Stream ani Audience ID3 tag vubec neumi. Audienci jsem mel a nikde jsem to tam nenasel :-( R.
×
×
  • Vytvořit nový...