ulrico Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dosud jsem pro diagnostiku používal kabel s OBDII konektorem a s COM konektorem + sw VAG-COM. Vše fungovalo. Teď jsem si ale koupil kabel OBDII ELM327 USB a nějak nemohu najít ten správný sw pro diagnstiku: VAG-COM s tímto kabelem nefunguje, ScanMaster 1.6 je nestabilní - ukáže např. že je v paměti chyba, ale už nepřečte jaká, ScanTool.net je nestabilní - ukáže jaká, ale nedokáže ji smazat. U obou výše uvedených programů Scan dochází po chvíli k přerušení komunikace adaptéru s ŘJ. Máte někdo tip na nějaký opravdu funkční sw pro diagnostiku Octavie I? Klidně bych sw i koupil, jen když budu mít jistotu, že bude fungovat. Adaptér ELM327 USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tu mas: odkaz odstraněn adminem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morph Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Rozchodil niekto ten ELM 327? Ja som to skusal na Touaregu a na Felde, ale nevie mi najst vyhovujuci protokol. Nevie niekto poradit? V diskusii dalej pokracujem v sekcii felicia, tam samostatny topic. Dakujem Editováno: 14. Květen 2009, autor: morph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.