Radek Novotný Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Dobrý den chci si dát rozšiřující podložky pod kola a nevím jakou šířku si můžu dovolit mám kola 6,0x15 ET 43 díky za radu. Editováno: 3. Březen 2009, autor: Radek Novotný Citovat
Lukynoo Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 Tak ja by som zvolil tak 15, max. 20 mm. A podložky poriadne s atestom, napr. duralové + šroby. Citovat
marvin Vloženo 3. Březen 2009 Vloženo 3. Březen 2009 Já bych si podložky na auto nedal - rozhazovat si naladění podvozku a riskovat nebezpečí prasknutí šroubů? Proč? Mno, maximálně bych porozmýšlel o jiném ET Citovat
Majký Vloženo 4. Březen 2009 Vloženo 4. Březen 2009 já budu dávat 25mm od H&R nejdříve přišroubudej podložku a potom kola jinak nechápu co zhoršíš v nastavení vozu? pouze zlepšíš - problém je že v čr nemají žádné homologaci pouze TUV z německa např ty H&R Citovat
marvin Vloženo 4. Březen 2009 Vloženo 4. Březen 2009 jinak nechápu co zhoršíš v nastavení vozu? pouze zlepšíš - problém je že v čr nemají žádné homologaci pouze TUV z německa např ty H&R Pokud jsi absoloval něco obdobného, tvému výroku uvěřím. ad TüV) TüV je německá laboratoř. Podložky s TüV certifikátem znamenají, že se možná hned nerozpadnou. Nic více a nic méně. Není tam nic o montáži na vozidlo. Stejně, jejich montáž na vozidlo schvaluje výrobce a kdyby je schválil, měl bys je povoleny v TP hned vedle povolených ráfků a rozměrů pneumatik. Citovat
Majký Vloženo 4. Březen 2009 Vloženo 4. Březen 2009 hele problém je ten že české zákony to nepřipouští ale v něnecku je zapíšeš dostaneš protokol na zápis přímo na stránkách mají uvedeno na jaké auta lze namontovat a zapsat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.