Přejít na obsah

Formule 1


metjus

Doporučené příspěvky

Jak jsem psal, když mi moji dělaj smutek, tak je tady červený Bulík. Ti se zlepšují rok od roku a je vidět, že Sebastian Vettel bude opravdu jeden z těch, kteří v budoucnu budou udávat směr F1. Naprosto mne udivuje horkou jehlou šitý Brawn mančaft, zvláště když víme, že jezdí na stejných motorech jako moji. Proto MichalF fandí Hondě, jelikož ví, že tam je motor Mercedes :D . Tady se nám asi potvrzuje to, že Honda měla výborné schasi, ale motorově se jí nadařilo konkurovat. Velkou otázkou zůstává, proč se neumístilo Ferrari, tady jsem překvapen více než moc. Nejde o to, že by mne to těšilo, když McL je v prdeli, tak je mi jedno jak to dále vypadá. Tady zřejmně bude problém u těchto dvou stájí jinde. Ovšem největším zklamáním pro mne je Nick Heidfeld, tady si nedokážu vysvětlit vůbec nic, polský dlouhý noc zajel 4 plac a on je někde o 10 pozic dále. Výborně se uvádí Toyota a to néjen díky své stáji, ale i díky Williamsu a Timo Glock s Nicem Rosbergem nám asi budou dělat krásný závod, oba mladí s horýma hlavama, jsou rychlí, těším se na jejich souboje.

Tady někdo psal o to, zda náhodou Brawn nepodvádí. Já si to nemyslím, jelikož jde o nového majitele, skoro novou stáj, tak jsou na nich komisaři přilepení a pokud i tak nějakým způsobem podvádějí, pak jsou to frajeři kteří za pár týdnů vymysleli něco, jak určitá pravidla obejít a to i s tím, že mají pořád za prdelí kde koho.

Nezakrývám vícenež obrovské zklamání z toho co předvádí McL, ale bohužel je to tak, jsme na dně a chci jen věřit, že snad bude lépe.

Absolutně nevím jak pojede Brawn, zda mu na celý závod vydrží vše, ale pokud bych vítězství někomu přál, pak je to Vettel a nebo Glock, popřípadě Kimi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono v době kdy závody s přehledem vedl Schumi byl v týmu Ross, tak třeba to nebyli jen výkony Schumiho, ale i genialita Rosse vyždímat z auta něco víc než ostatní v rámci pravidel ždímali. Tím nemyslím že podvádí, ale jede přesně na hraně... a ostatní jsou od té hrany pořád trošku dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Palo:

Myslel jsem to jako vtip, i když Brawn stál vždycky v minulosti tam, kde to nějak "smrdělo". Pohybovat na hraně se asi umí líp než kdo jiný. Je otázka, jestli to není opravdu výměnou motorů, protpže práce na novém monopostu začala už vloni snad na jaře pod hlavičkou Hondy, takže nový tým se na tom tolik nepodepsal. A hmotnosti aut obou GPB jezdců taky nejsou nejmenší.

Obě Toy byly dikvalifikovány pro flexibilitu křídel!!

Editováno: , autor: karel21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Palo:

Myslel jsem to jako vtip, i když Brawm stál vždycky v minulosti tam, kde to nějak "smrdělo". Pohybovat na hraně se asi umí líp než kdo jiný. Je otázka, jestli to není opravdu výměnou motorů, protpže práce na novém monopostu začala už vloni snad na jaře pod hlavičkou Hondy, takže nový tým se na tom tolik nepodepsal. A hmotnosti aut obou GPB jezdců taky nejsou nejmenší.

Obě Toy byly dikvalifikovány pro flexibilitu křídel!!

Ty motory jsou určitě super, ale i když ten nový monopost začali vyvíjet už loni na jaře, tak ho nepoužívali a proto nevíme co a jak. Každopádně, když si vemu McL a GPB, tak motory shodné, parametry vozů obdobné, tak že co bude problém? Převodovka, podvozek a nebo ta dřevěná fošna, která je základem každého monopostu? Kdo ví, ale oni na to snad do konce jara kucí McL přijdou kol119

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmotnost vozů na startu GP Austrálie

P. Jezdec Hmotnost vozu (kg)

1. Jenson Button .... 664,5

2. Rubens Barrichello .... 666,5

3. Sebastian Vettel .... 657

4. Robert Kubica .... 650

5. Nico Rosberg .... 657

6. Felipe Massa .... 654

7. Kimi Räikkönen .... 655,5

8. Mark Webber .... 662

9. Nick Heidfeld .... 691,5

10. Fernando Alonso .... 680,7

11. Kazuki Nakajima .... 680,5

12. Heikki Kovalainen .... 690,6

13. Sébastien Buemi .... 675,5

14. Nelson Piquet .... 694,1

15. Giancarlo Fisichella .... 689

16. Adrian Sutil .... 684,5

17. Sébastien Bourdais .... 662,5

18. Lewis Hamilton .... 655

19. Jarno Trulli .... 660

20. Timo Glock .... 670

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...