Borg Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jak to tak vidím, tak jsme nečuměli nikdo já koukal tvému ehn "oblíbenci" u rudých bouchl motor - jináč škoda že Hami měl defekt, ale závod byl celkem zajímavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jak to tak vidím, tak jsme nečuměli nikdo ja jsem koukal na cely zavod co ta prvni zatacka hned po startu?? jinak v celku zajimavy zavod a prvni dve mista pro me velke prekvapeni i kdyz po par shode nahod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) pekne bylo,ale ten cas jednou za dva tri tydny si snazim udelat /neni to narazka jak bysi nekdo mohlo myslet,proste se snazim/ start mooc peknej,prvni zatacka nekdo ukazal ze se da predjizdet ciste s tim ze nechas druhymu misto a nemusis ho vytlacit z trate,prubeh rozumnej,bouchly koho se stane,tri kola do konce je smula,preju prvni vitezstvi a prvni druhy misto,treti se doufam probudi nebo ho to zase zacne bavit aby to bylo tak jak ma byt jen se me nejak nelibilo povidani HK v tiskovce ze dostaval FM pod tlak,bylo by me divny ze by o nejakym poblemu nevedeli uz driv a proto mohl jezdit tak pomalu a snazit se setrit auto aby dojel,nepovedlo se tak se nepovedlo,je to fakt skoda........druhy misto si nejak dovedl vyjezdit a udrzet ale urcite asi dnes nemel na prvni co mu spadlo klina......jen muj nazor zavod peknej EDIT : nekdo ma trosku naskok,ale ne moc a proto valime dal,neni konec Editováno: 3. Srpen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 teda zavod fakt zajimavy Hamik mel proste smulu ale z casti si za to muze sam svym stylem jizdy, asi mu fakt budou muset pripravit extra smes brazilska hvezda mela smulu tuplem ty tri kola pred koncem a mam taky pocit ze to aspon deset kol setril a nejel na krev . Uvidime jak to bude v dalsim premierovem okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Tak tu mame dalsi zavod ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 ... nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 jj vcera nuda a jeste problemy u cervenejch :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 presne tak,desna nuda, ale priste bude muj nejoblibenejsi okruh tak to snad bude lepsi a hlavne by mohli dojet oba,snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 jj vcera nuda a jeste problemy u cervenejch :-(( Ti to říkám, něco špatnýho se tam děje. Takhle nervozní Kimi???? To není jen tak. Přesně jak top psal na webu F1 Schumi, Valencia bude o kvalifikaci, není tam kde pořádně předjet, okruh je pěkný ale na koukání to bude nic moc a taky jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 jj to souhlas sice je tam dle meho mozna vice mist pro predjeti nez v Monaku ale i tak to bylo opravdu nudny. a co rict k Ferrari?? nevim nevim ale jasny je ze v pohode opravdu nejsou tak uvidim jak se to bude vyvijet dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak, máme tu Belgii SPA. Kimi září, jen aby vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Konec bude zajímavej, ale pěkně mi serou ty posraný reklamy. Fuj musim bejt sprostej. Zásadně se vždy to nejlepší děje při nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Kimmi out, škoda...., ale nakonec infarktovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Wow ... nadhera .... Ten konec byl paradni a Hami ... nadhera !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Kimmi out, škoda...., ale nakonec infarktovka... :p :p lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Jo Kimmi to pěkně posral.. Nervy to je jisté. Akorát mě uniklo. Haidfeld se nějak najednou dostal dopředu a začal předjíždět. On měl mokrý pneumatiky? Nějak mi tohle uteklo. A že Alonso se nechal předjet... Prostě to byla nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 A teď vážně, já to Kimimu přál a je mi ho i líto. Ten náš šmudla však dokázal, že kromně štěstí i umí. Ještě že ten velkohubec brazilský Luise nepředjel při tom tangu co s Kimim v předposledním kole tančili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Jo Kimmi to pěkně posral.. Nervy to je jisté. Akorát mě uniklo. Haidfeld se nějak najednou dostal dopředu a začal předjíždět. On měl mokrý pneumatiky? Nějak mi tohle uteklo. A že Alonso se nechal předjet... Prostě to byla nádhera Jj, on byl v boxech 5 kol před cílem a dal tam intermédia a proto tak předjížděl Tak snad dokonce 4 kola před cílem, jestli se teď dobře dívám Editováno: 7. Září 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jj, stačí dobrý obutí a jede to jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Jo Kimmi to pěkně posral.. Nervy to je jisté. Akorát mě uniklo. Haidfeld se nějak najednou dostal dopředu a začal předjíždět. On měl mokrý pneumatiky? Nějak mi tohle uteklo. A že Alonso se nechal předjet... Prostě to byla nádhera Jo, v opakovaném záběru ukazovali jeho předjíždění, bral to jak po másle a měl přechodné pneu... edit: než jsem to napsal, tak Palo podal info Editováno: 7. Září 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Jsem zvědavej jestli Alonso pude od 2010 k červeným, jestli jo bude vymalováno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Jo tentokrát to bylo hooodně pěkný hlevně ten konec byl mazec Hami to zvládl moc pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak sorry 2 kola před cílem, teď jsem to vyhledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 No řek bych že Kimi byl tentokrát pod zřejmě hodně brutálním tlakem a jak tak koukám na TV tak možná i zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Ze záznamu je vidět, že má Kimmi prázdou levou zadní pneu, jak se vracel přes obrubník těsně před havárií, tak mu to autem cuklo. Bouchla ta guma až při nárazu na svodidla nabo praskla ještě před nárazem? Edit: teď říkali, že Kimmi a Lewis jsou vyšetřováni, že se pořadí může změnit Editováno: 7. Září 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.