Přejít na obsah

Formule 1

metjus

Doporučené příspěvky

pekne bylo,ale ten cas jednou za dva tri tydny si snazim udelat /neni to narazka jak bysi nekdo mohlo myslet,proste se snazim/

start mooc peknej,prvni zatacka nekdo ukazal ze se da predjizdet ciste s tim ze nechas druhymu misto a nemusis ho vytlacit z trate,prubeh rozumnej,bouchly koho se stane,tri kola do konce je smula,preju prvni vitezstvi a prvni druhy misto,treti se doufam probudi nebo ho to zase zacne bavit aby to bylo tak jak ma byt

jen se me nejak nelibilo povidani HK v tiskovce ze dostaval FM pod tlak,bylo by me divny ze by o nejakym poblemu nevedeli uz driv a proto mohl jezdit tak pomalu a snazit se setrit auto aby dojel,nepovedlo se tak se nepovedlo,je to fakt skoda........druhy misto si nejak dovedl vyjezdit a udrzet ale urcite asi dnes nemel na prvni co mu spadlo klina......jen muj nazor

zavod peknej

EDIT : nekdo ma trosku naskok,ale ne moc a proto valime dal,neni konec

Editováno: , autor: zdsamct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teda zavod fakt zajimavy ;) Hamik mel proste smulu ale z casti si za to muze sam svym stylem jizdy, asi mu fakt budou muset pripravit extra smes lol brazilska hvezda mela smulu tuplem ty tri kola pred koncem a mam taky pocit ze to aspon deset kol setril a nejel na krev . Uvidime jak to bude v dalsim premierovem okruhu ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
jj vcera nuda a jeste problemy u cervenejch :-((

Ti to říkám, něco špatnýho se tam děje. Takhle nervozní Kimi???? To není jen tak.

Přesně jak top psal na webu F1 Schumi, Valencia bude o kvalifikaci, není tam kde pořádně předjet, okruh je pěkný ale na koukání to bude nic moc a taky jo :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Jo Kimmi to pěkně posral.. Nervy to je jisté. Akorát mě uniklo. Haidfeld se nějak najednou dostal dopředu a začal předjíždět. On měl mokrý pneumatiky? Nějak mi tohle uteklo. A že Alonso se nechal předjet... Prostě to byla nádhera

Jj, on byl v boxech 5 kol před cílem a dal tam intermédia a proto tak předjížděl ;)

Tak snad dokonce 4 kola před cílem, jestli se teď dobře dívám

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Jo Kimmi to pěkně posral.. Nervy to je jisté. Akorát mě uniklo. Haidfeld se nějak najednou dostal dopředu a začal předjíždět. On měl mokrý pneumatiky? Nějak mi tohle uteklo. A že Alonso se nechal předjet... Prostě to byla nádhera

Jo, v opakovaném záběru ukazovali jeho předjíždění, bral to jak po másle a měl přechodné pneu...

edit: než jsem to napsal, tak Palo podal info :palec2:

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři

Ze záznamu je vidět, že má Kimmi prázdou levou zadní pneu, jak se vracel přes obrubník těsně před havárií, tak mu to autem cuklo.

Bouchla ta guma až při nárazu na svodidla nabo praskla ještě před nárazem?

Edit: teď říkali, že Kimmi a Lewis jsou vyšetřováni, že se pořadí může změnit :feve:

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...