Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jardo prosím tě, umyj si auto, dej si tam další výfuk, ale hlavně prosím tě, nepiš blbosti.

Prosím

Cece, mam umyto a s vejfukem uz sem spokojenej ;) Ono je to na tom videu bohuzel blbe videt, stejne jako to asi nevideli piloti, ale i na nemeckejch forech se to resilo. Ale ono je to asi uz stejne v podstate jedno, vsichni uz si hrejou pneumatiky v Monze a jede se dal :)

to palo : toto je ono?

neni to treba tim ze obe vedeli ze jsou mistri v tom co delaji,ze oba umeli a vedeli ze maji svoje pravidla ,

za to dneska je to nejak bez mistra,kazdej si na neho hraje a mysli si ze je nej ????

je to jen moje premysleni,stejne mi za to nadas a reknes ze je to tak a tak ,ale kdyz chces tak muzes

Jako ted jsem se na to kouknul. Na jaký následky Senna zemřel? Jako rána to byla, ale zase se mi zdá, že takovýhle ran tam bylo více než dost. Třeba jak se vyboural Kubica tak to byla pěkná prda a byl OK. Ta bezpečnost je fakt dneska supr.

neni to treba tim ze obe vedeli ze jsou mistri v tom co delaji,ze oba umeli a vedeli ze maji svoje pravidla ,

za to dneska je to nejak bez mistra,kazdej si na neho hraje a mysli si ze je nej ????

je to jen moje premysleni,stejne mi za to nadas a reknes ze je to tak a tak ,ale kdyz chces tak muzes

Nádherné předjíždění, to se dneska snad vůbec nevídí :palec2:

Jako ted jsem se na to kouknul. Na jaký následky Senna zemřel? Jako rána to byla, ale zase se mi zdá, že takovýhle ran tam bylo více než dost. Třeba jak se vyboural Kubica tak to byla pěkná prda a byl OK. Ta bezpečnost je fakt dneska supr.

No bezpecnost aut tehda a ted je uplne nekde jinde, byt to v novem aute co jezdi ted tak by to prezil.

Kazdopadne tesim se na dnesni zavod a mohlo by to byt hodne ale opravdu hodne zajimave se spoustou predjizdeni.

Ono dneska jsouhodně nízko v autě, dřív jim koukala celá hlava. Taky jim to dřív docela dobře bouchalo.. Ale tak je to už hodně dávno a technika jde dopředu furt a furt

Jsem zvedavy jak to dopadne dneska .Nevite jake tam je pocasi ?

Není proč ti nadávat, jen si myslím že i teď jsou tam mistři (pro mne dokonce všichni co do těch monopostů sednou), ale vím jak to myslíš.

Ten sestřih je krásný, čumím na tohle a podobné kažou chvíli.

Jsem zvedavy jak to dopadne dneska .Nevite jake tam je pocasi ?

Sunday

Chance of Rain. Partly Cloudy. High: 64° F. / 18° C. Wind light. Chance of precipitation 50%.

Normálně by to přežil, bohužel souhrou náhod se při nárazu (při nárazu byla rychlost vozu 306km/h) monopostu do zdi urvalo přední kolo i se zavěšením a při odrazu od zdi trefilo jezdce do hlavy(přilby).

Oficiální verze: Po pitvě státní zástupce potvrdil, že příčinou Sennovy smrti byla četná poranění hlavy, způsobená uraženým závěsem pravého předního kola, který prorazil hledí přilby a nad pravým obočím vnikl do mozku. V souvislosti s úmrtím Senny bylo zahájeno vyšetřování 17 osob.

Více o Ayrtonu Sennovi: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ayrton_Senna

Upraveno od Palo

No skoda ho ... to byl pan pilot !!!

Sunday

Chance of Rain. Partly Cloudy. High: 64° F. / 18° C. Wind light. Chance of precipitation 50%.

Ve 12:31 dokončili závod GP2, trať oschnula a už nikde nejsou kaluže, jen občas vlhké místo(mimo ideální stopu). Vypadá to na start na suchých pneu. Ale kdo ví jak to bude za 55min. při startu??? :feve:

Normálně by to přežil, bohužel souhrou náhod se při nárazu (při nárazu byla rychlost vozu 306km/h) monopostu do zdi urvalo přední kolo i se zavěšením a při odrazu od zdi trefilo jezdce do hlavy(přilby).

Oficiální verze: Po pitvě státní zástupce potvrdil, že příčinou Sennovy smrti byla četná poranění hlavy, způsobená uraženým závěsem pravého předního kola, který prorazil hledí přilby a nad pravým obočím vnikl do mozku. V souvislosti s úmrtím Senny bylo zahájeno vyšetřování 17 osob.

Více o Ayrtonu Sennovi: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ayrton_Senna

Celkem by mězajímalo proč vyšetřovali 17 osob... jako tak to je smůla, fakt smůla

Tak ta predpoved celkem vysla .. chcije jak cip :/

Ve 12:31 dokončili závod GP2, trať oschnula a už nikde nejsou kaluže, jen občas vlhké místo(mimo ideální stopu). Vypadá to na start na suchých pneu. Ale kdo ví jak to bude za 55min. při startu??? :feve:

Vypada to na mokry zavod. Jsem zvedav co se stane.

Nerad to píšu, ale mám ten pocit, že někteří piloti pouštějí Lewise do předu, to jak se přehnal okolo Glocka, Kubici a Alonsa není normální. To je nějaké divné. Jsem z toho nějaký nesvůj. Že by rebélie proti FIA a spol.???

Upraveno od Palo

A teď jak profrčel okolo Trulliho??? Co tam má za gumy a motor?? :o Doufám, že vše je fér, takové body bych si nepřál :feve:

Nemyslim si. Takovej Alonso, ze by pustil Hamiho ? Nee, no way !

Nemyslim si. Takovej Alonso, ze by pustil Hamiho ? Nee, no way !

Doufám, že máš pravdu

A pro mne je divné, jak se s tím rve Kimi. Za 8 kol tolik získat (Lewis na Kimiho)??????

S takovou, pokud se nic špatného nestane, pak Hami vyhraje

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.