Přejít na obsah

Marchell

Uživatel
  • Počet příspěvků

    144
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

854 zobrazení profilu

Oznámení Marchell

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. @ žralok: Pár zverimexů už jsem navštívil a buď měli klece nebo kenely zrovna malých rozměrů,nebo větší jedině na objednávku. Dokonce jsem se i setkal s prodavačkou,která o možnost vyzkoušení v kufru nechtěla ani slyšet... Na netu je jich hromada,ale co nevidíš a nevyzkoušíš je riziko. @ kokta7: Jaké plemeno v tom převážíš? Nelítá ti tam ze strany na stranu?
  2. Nazdar chlapi,nemáte náhodou někdo zkušenost s přepravou psa (NO) v kufru FII? Scháním totiž přepr. klec s co největšími rozměry a nerad bych koupil něco,co se mi do kufru jen o chlup nevleze,díky nějaké ... Pokud je teda mezi námi nějaký "pejskař",rád si nechám něco doporučit.
  3. Doporučuji mít měřák sebou vždy při koupi ojetiny! půjčovna měřáků
  4. Váňa je prostě frajer a s koníkama to evidentně umí!
  5. Konečně se někdo našel,kdo už se na to nemohl dívat,byť asi za cenu soudního sporu. Podobně jeblé zákony v tomto směru mají snad už jen rozvojové země... To odůvodnění,proč nemohou zveřejnit ty "ojebávky" je prostě nádherné - to je přímo nabádání k podvodům.
  6. Skopčáci byli,jsou a budou svině.
  7. Marchell

    Ostrava

    Lepší než originál!
  8. A co třeba v ploutvích? Já ať řídím v čemkoli,tak si vždycky při nasedání/vysedání strašně dokopu plasty na dveřích a sedadle.
  9. Marchell

    PLIVÁRNA

    To snad ku-va není pravda,v ČT mají tolik sportovních moderátorů,ale odvetu Barca vs. Arsenal musí zase komentovat ten okecávač Čapek. Mně z toho jebnéééééééééé! Ještě že mám slováky.
  10. Marchell

    Autodráha

    Ahoj chlapi, najde se tu mezi náma nějaký fanda do autodráh? Potřebuji totiž poradit s jejím nákupem - jelikož mne doma syn neustále bombarduje dotazy,kdy že už ji budeme mít. Prolezl jsem na netu kde co a pomalu se mi už finální výběr "krystalizuje" ,rozhoduji se mezi výrobky tupu digital od Carrery nebo Scalextricu. Jenže stále si nejsem jistý a nechce se mi utratit bezmála deset tisíc kaček za něco,co se mi jen těžce daří porovnat. (nemluvě o tom,že na autodráhových fórech si každý chválí právě to svoje) Vím,že na to běžné domácí ježdění nepotřebuji nic extra,ale zase na druhou stranu bych rád,aby to něco vydrželo. Proto bubu rád za každou vaši radu,tip či zkušenost.
  11. Kdyby vás zajímalo,co je zač letadlo,které právě vidíte na obloze. My link
  12. Marchell

    Zimní pneu

    Není to trochu moc těch 2,7? Já dávám 2,3 do zadních a 2,4 do předních. 195/55 R15
  13. Já nedůvěřuji téměř žádnému ukazateli tlaku na kompresoru u benzínky,proto vždy po dofouknutí ještě kontroluji manometrem. A s těmi hadicemi-koncovkami je to někdy fakt na mrtvici.
  14. Jo,to je Trestní zákon - II.část,hlava pátá. Ale nenajdeš v něm (bohužel!) ani slovo o KSČ nebo náccích. V tom je ten problém,ten zákon jen vymezuje "násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci" .
×
×
  • Vytvořit nový...