krysarr Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Jardo prosím tě, umyj si auto, dej si tam další výfuk, ale hlavně prosím tě, nepiš blbosti. Prosím Cece, mam umyto a s vejfukem uz sem spokojenej Ono je to na tom videu bohuzel blbe videt, stejne jako to asi nevideli piloti, ale i na nemeckejch forech se to resilo. Ale ono je to asi uz stejne v podstate jedno, vsichni uz si hrejou pneumatiky v Monze a jede se dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Dnes je ta bezpečnost fakt zase o něco dál a řekl bych, že o hodně http://deniksport.blesk.cz/clanek/56481/vi...l-bouracek.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Dnes je ta bezpečnost fakt zase o něco dál a řekl bych, že o hodněhttp://deniksport.blesk.cz/clanek/56481/vi...l-bouracek.html Šikovný sestřih. Takovéhle nehody se dnes už jen tak nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 to palo : toto je ono? neni to treba tim ze obe vedeli ze jsou mistri v tom co delaji,ze oba umeli a vedeli ze maji svoje pravidla , za to dneska je to nejak bez mistra,kazdej si na neho hraje a mysli si ze je nej ???? je to jen moje premysleni,stejne mi za to nadas a reknes ze je to tak a tak ,ale kdyz chces tak muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 ale to jak jejich /jednoho z nich/ pribeh skoncil je desny ,jestli chcete tak tady je http://www.youtube.com/watch?v=FRs8xK3TBPQ...feature=related je to desny ale je to tak v jednom case s nim i http://www.youtube.com/watch?v=QEn9Y8nB4yg...feature=related a mam pocit ze i nejaky machanik,nevim jaky a od koho,OMLOUVAM se mu a vem cert nejakych 25 sekund z jednoho zavodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 nebo http://www.youtube.com/watch?v=OLYi79S_gyU...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Jako ted jsem se na to kouknul. Na jaký následky Senna zemřel? Jako rána to byla, ale zase se mi zdá, že takovýhle ran tam bylo více než dost. Třeba jak se vyboural Kubica tak to byla pěkná prda a byl OK. Ta bezpečnost je fakt dneska supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 to palo : toto je ono? neni to treba tim ze obe vedeli ze jsou mistri v tom co delaji,ze oba umeli a vedeli ze maji svoje pravidla , za to dneska je to nejak bez mistra,kazdej si na neho hraje a mysli si ze je nej ???? je to jen moje premysleni,stejne mi za to nadas a reknes ze je to tak a tak ,ale kdyz chces tak muzes Nádherné předjíždění, to se dneska snad vůbec nevídí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Jako ted jsem se na to kouknul. Na jaký následky Senna zemřel? Jako rána to byla, ale zase se mi zdá, že takovýhle ran tam bylo více než dost. Třeba jak se vyboural Kubica tak to byla pěkná prda a byl OK. Ta bezpečnost je fakt dneska supr. No bezpecnost aut tehda a ted je uplne nekde jinde, byt to v novem aute co jezdi ted tak by to prezil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Kazdopadne tesim se na dnesni zavod a mohlo by to byt hodne ale opravdu hodne zajimave se spoustou predjizdeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Ono dneska jsouhodně nízko v autě, dřív jim koukala celá hlava. Taky jim to dřív docela dobře bouchalo.. Ale tak je to už hodně dávno a technika jde dopředu furt a furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Jsem zvedavy jak to dopadne dneska .Nevite jake tam je pocasi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 to palo : toto je ono? neni to treba tim ze obe vedeli ze jsou mistri v tom co delaji,ze oba umeli a vedeli ze maji svoje pravidla , za to dneska je to nejak bez mistra,kazdej si na neho hraje a mysli si ze je nej ???? je to jen moje premysleni,stejne mi za to nadas a reknes ze je to tak a tak ,ale kdyz chces tak muzes Není proč ti nadávat, jen si myslím že i teď jsou tam mistři (pro mne dokonce všichni co do těch monopostů sednou), ale vím jak to myslíš. Ten sestřih je krásný, čumím na tohle a podobné kažou chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Jsem zvedavy jak to dopadne dneska .Nevite jake tam je pocasi ? Sunday Chance of Rain. Partly Cloudy. High: 64° F. / 18° C. Wind light. Chance of precipitation 50%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Jako ted jsem se na to kouknul. Na jaký následky Senna zemřel? Jako rána to byla, ale zase se mi zdá, že takovýhle ran tam bylo více než dost. Třeba jak se vyboural Kubica tak to byla pěkná prda a byl OK. Ta bezpečnost je fakt dneska supr. Normálně by to přežil, bohužel souhrou náhod se při nárazu (při nárazu byla rychlost vozu 306km/h) monopostu do zdi urvalo přední kolo i se zavěšením a při odrazu od zdi trefilo jezdce do hlavy(přilby). Oficiální verze: Po pitvě státní zástupce potvrdil, že příčinou Sennovy smrti byla četná poranění hlavy, způsobená uraženým závěsem pravého předního kola, který prorazil hledí přilby a nad pravým obočím vnikl do mozku. V souvislosti s úmrtím Senny bylo zahájeno vyšetřování 17 osob. Více o Ayrtonu Sennovi: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ayrton_Senna Editováno: 14. Září 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 No skoda ho ... to byl pan pilot !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 SundayChance of Rain. Partly Cloudy. High: 64° F. / 18° C. Wind light. Chance of precipitation 50%. Ve 12:31 dokončili závod GP2, trať oschnula a už nikde nejsou kaluže, jen občas vlhké místo(mimo ideální stopu). Vypadá to na start na suchých pneu. Ale kdo ví jak to bude za 55min. při startu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Normálně by to přežil, bohužel souhrou náhod se při nárazu (při nárazu byla rychlost vozu 306km/h) monopostu do zdi urvalo přední kolo i se zavěšením a při odrazu od zdi trefilo jezdce do hlavy(přilby).Oficiální verze: Po pitvě státní zástupce potvrdil, že příčinou Sennovy smrti byla četná poranění hlavy, způsobená uraženým závěsem pravého předního kola, který prorazil hledí přilby a nad pravým obočím vnikl do mozku. V souvislosti s úmrtím Senny bylo zahájeno vyšetřování 17 osob. Více o Ayrtonu Sennovi: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ayrton_Senna Celkem by mězajímalo proč vyšetřovali 17 osob... jako tak to je smůla, fakt smůla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tak ta predpoved celkem vysla .. chcije jak cip :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Ve 12:31 dokončili závod GP2, trať oschnula a už nikde nejsou kaluže, jen občas vlhké místo(mimo ideální stopu). Vypadá to na start na suchých pneu. Ale kdo ví jak to bude za 55min. při startu??? Vypada to na mokry zavod. Jsem zvedav co se stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Nerad to píšu, ale mám ten pocit, že někteří piloti pouštějí Lewise do předu, to jak se přehnal okolo Glocka, Kubici a Alonsa není normální. To je nějaké divné. Jsem z toho nějaký nesvůj. Že by rebélie proti FIA a spol.??? Editováno: 14. Září 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 A teď jak profrčel okolo Trulliho??? Co tam má za gumy a motor?? Doufám, že vše je fér, takové body bych si nepřál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Nemyslim si. Takovej Alonso, ze by pustil Hamiho ? Nee, no way ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Nemyslim si. Takovej Alonso, ze by pustil Hamiho ? Nee, no way ! Doufám, že máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 A pro mne je divné, jak se s tím rve Kimi. Za 8 kol tolik získat (Lewis na Kimiho)?????? S takovou, pokud se nic špatného nestane, pak Hami vyhraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.