Palo Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ono třeba jistě máš pravdu, ale třeba ono dříve když si šel do krámu a chtěl si si koupit uzeniny tak si si koupil úplně jinou kvalitu než dnes nemyslíš? Prostě kvalitu, dnes koupiš rakovinotvorné svinstvo které je požhnáno penězmi čili testama a firmama které za to bero VIP peníze a když se za to nějaká ta poku objeví tak je to fuk, vydělají několikanásobně více než do ceny pokuty a co ty víš jak to bylo dřív, prachy lámou světem co svět stojí a co noha nohu mine. A nikdy nevíš jak se tam ty dotyční dostali, vše mohou být jen spekulace, ale fakt je jeden, jsou to jezdci kteří jezdili, mi na to koukali a nám se to líbilo, mě až poslední dobou, páč jsem nesledova, ale princip toho co jsem napsal musí bejt stejný, apsoň si myslím ne? Ale taky nemusí. Každopádně, si vemte, co kdyby kdokoliv z nás měl možnost si sednout do toho kokpitu F1? Co kdyby někdo zazářil více než Vettel nebo Hamilton, Shcumacher, Kubica, a jiní no? Tak jelikož jsem tlustej, tak bych se do F1 nevlezl A za druhé, já na kdyby nějak moc nehraju. Za třetí, já si pamatuju co bylo v obchodech před tzv. sametovkou, tak s tím už na mne vůbec necho´d. prostě ty si budeeš myslet své, já své a jeto. OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Možná tě překvapím, když tě řeknu, že je mi 24 let, ale názor mít můžu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ale nikdy nikdo a v ničem do toho nemůže vidět, pokaď v tom nedělá hodně blízko a dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Možná tě překvapím, když tě řeknu, že je mi 24 let, ale názor mít můžu ne? Tak ve tvých 24 letech je běžné, že člověk umí číst, tak si znovu přečti to co jsem předtím napsal a pochopíš, že opravdu svůj názor mít můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Však jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Já osobně si myslím, že se kvalita vždy ukáže a prosadí. Ať to vezmeš ze které doby chceš,tak vždy ti nejlepší šli kus nad ostatní. Jména jako Farina, Fangio, Castellotti, Clark, Moss, Mclaren, Hill (oba), Brabham, Anderson, Stewart, Ickx, Fittipaldi, Regazzoni, Lauda, Scheckter, Jones,Patrese, de Angelis, Villneuve, Arnoux, Pironi, Piquet, Laffite, Prost, Senna, Schumi, Rosberg, Capelli, Mensell, Alboreto, Johanson, Alesi, Brundle, Berger, Hakkinen, ................... atd. je jich více, ale tohle je tak výčet těch TOP nejlepších pilotů cca od půlky dvacáteho století A ví se dobře, že Berger, mensell, Lauda, Hill starší, Ickx, Senna, Alesi nebyli nijak zvláště finančně tlačeni, museli dokázat, že umí a potom si ke svým prachům přišli a tím i sponzoři. Tak že bych s těmito výroky moc nečeřil hladinu zase machrujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 zase machrujes? JJ to se musí, co jinýho než machrovat??? Já nejsem taková brankářská "hvězda" jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 no to taky nikdy nebudes to se snazis uplne zbytecne totiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Singapur Takže tréninky tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Dík. Dost dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Takže druhý tréninky: Alonso Hamilton Massa Kovi Rosberg Kubica Raikonenn Button atd... jedna Toyo to rozšlehla, nestihl jsem která - práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jsem na ten závod moc zvědavý, nedovedu si to moc představit, ty kamery v nočním osvětlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 No, moc jako v noci to tam nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 divá se někdo na kvalifikaci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 jj, hranáč venku právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 tak hami do Q3 o chlup z 10. místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 tak hami do Q3 o chlup z 10. místa jj měl na mále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 teď se mi to seklo, koukáte někdo na to skr http://www.soccer-live.pl/ITVF1/f1player.php ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Docela pěkná trat .Je super, že udělali nějakou trat v noci, aspon nějaká změna pro jezdce , ale určitě je musí štvát ten nerovnej povrch na tom formule ztrácí přilnavost k vozovce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Uz se tesim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 take jsem zvedav. Co tam Palo...jsem zvedav na jeho poznatky a zazitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Massa tomu v boxech zase nasadil korunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nebyla to jeho vina.Byla zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 to máš pravdu, možná kdyby ten semafor umístili někam nalevo dolů a né napravo nahoru, tak by měl šanci v zrcátku vidět že mu ještě nevytáhli tankovací hadici (což se vlastně stalo podruhé v poměrně krátké době) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 od toho je tam semafor,aby nemusel čumět,bylo by to další zdržení.Chyba člověka,jasně to řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.